Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

7. Housekeeper Podcast Yarışması’na başvurular devam ediyor

Birincinin yaklaşık 50.000 ₺ değerinde ödül kazanacağı yarışmaya başvurular 3 Haziran Cuma gün bitimine kadar yapılabilecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 22 Mayıs 2022
7. Housekeeper Podcast Yarışması’na başvurular devam ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Düzenlediği partileri, podcast serileri, radyo programları ve sergileri ile 11 yıldır adından sıkça söz ettiren, İstanbul merkezli house müzik oluşumu Housekeeper, 7’nci kez podcast yarışması düzenliyor.

House müziğe ilgi duyanların müziğini geniş kitlelere duyurabilmesini sağlamak amacıyla bu sene yedincisi düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler, başvurularını 3 Haziran Cuma gün bitimine kadar yapabilecek.

Yarışmacıların house müzik ve türevlerini içeren setleri, aralarında Bediz Yıldırım, Eda Solmaz, Erkan Adlin, Gökçe Güzel, İlker Aksungar, İskender Karfakis ve Sezer Uysal’ın olduğu jüri tarafından değerlendirilecek. Yarışmanın finalistleri ve jüri üyeleri, 24 Haziran 2022 Cuma 10.00-18.00 saatleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek finalde tüm setleri puanlayacak ve kazanan belirlenecek.

Yarışmanın birincisi, Housekeeper podcast serisinde, etkinliklerde ve radyo programında çalma şansının yanı sıra, yaklaşık 50.000 ₺ değerinde çok iyi bir ev stüdyosu kurabileceği ödülün de sahibi olacak. Housekeeper tarafından yapılan açıklamada ayrıca bu yıl dileyen herkesin, sektör profesyonellerinin katılımıyla Zorlu PSM’de gerçekleşecek workshop’a da katılım sağlayabileceği belirtildi.

Yarışmaya başvurular, housekeeper.com.tr internet adresindeki başvuru formu aracalığıyla yapılabiliyor. Detaylı bilgi için tıklayın.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...