Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Hunter/Game ile Tal Fussman 19 Mart'ta Klein Phönix sahnesinde

Etkinlik; Soul Revue, Alive Projects ve Epoch ortak sunumuyla gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Mart 2022
Hunter/Game ile Tal Fussman 19 Mart'ta Klein Phönix sahnesinde

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hunter/Game ile Tal Fussman, 19 Mart Cumartesi günü Klein Phönix'te sahne alacak.

Hunter/Game'in kariyer yolculuğunu, Milano'nun kültür, sanat ve moda ekosisteminden beslenerek ulaştığı entellektüelite seviyesini, doğadan aldıkları ilhamla dengeleyerek elektronik müziğe sofistike bir bakış açısı getirmesiyle özetleyebiliriz. Zıtlıkları harmanlandığı tarzlarıyla Afterlife, Innervisions, Rumours, Last Night on Earth, My Favourite Robot, Hot Creations, Diynamic, Kompakt gibi en önemli plak şirketlerinin aranan sanatçıları haline gelen Hunter/Game, ilk çıkışlarını kendi konseptleri olan "Just This" partilerinde yaptıktan çok kısa süre sonra yoğun Kuzey Amerika ve Avrupa turneleriyle dünya çapında büyük bir üne kavuştu.

Afterlife'ın Unity Live serisi kapsamında İsviçre dağlarından yaptıkları canlı yayın ve ardından Afterlife Tulum'da ortaya koydukları ezber bozan performansla hedeflerinin ötesinde bir saygınlık kazanan Hunter/Game, son olarak Bad Spirit ile Precursor'un "Biomarker" parçasına ve Øostil ile U S H N U'nun "Safe" adını verdiği çalışmasına yaptığı remikslerle beğeni topladı.

19 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek etkinliğin sürprizi ise Stil vor Talent ve Dynamic'in büyük hızla yükselen yeteneği Tal Fussman! Yeni nesil Berlin estetiğini Tel Aviv kökleriyle birleştirerek özellikle son bir yıl içerisinde art arda sınırları zorlayan hit parçalar yayımlayıp tüm büyük DJ'lerin çalma listelerine girerek desteğini alan İsrail asıllı Alman sanatçı, yüksek enerjili DJ setiyle Hunter/Game'in hemen ardından Türkiye'deki ilk performansı için Klein Phönix sahnesinde olacak. Sanatçı, geçtiğimiz günlerde Eklektisch etiketiyle "Suko" adlı bir kısaçaları dinleyicileriyle paylaştı.

Soul Revue, Alive Projects ve Epoch ortak sunumuyla düzenlenecek etkinliğin ana sahnesinin açılışını Non ve Taykunku yaparken, katılımcılar Second Stage'de ise Orkun Bozdemir, OA Music, Black Batu ve b2b performanslarıyla Behlil ile Yönder'i dinleme fırsatı elde edecek.

Hunter/Game ile Tal Fussman'ın diskografilerinde öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

SOUL REVUE, ALIVE PROJECTS & EPOCH PRESENT: HUNTER/GAME (DJ SET) + TAL FUSSMAN | KLEIN PHÖNIX - 19 MART 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...