Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

hydera’nın ilk “Initiations” derlemesi çıktı

Albümde plak şirketinin kurucuları Mia Mendi’nin yanı sıra Enes Çakır, Samet Günal, Illinois, Argia, OIBAF&WALLEN, Samer Soltan, Yacine Dessouki ve NDRK’ye ait parçalar yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Haziran 2022
hydera’nın ilk “Initiations” derlemesi çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Mia Mendi’nin kurucusu olduğu plak şirketi hydera, derleme albüm serisi “Initiations”ın ilk kürasyonunu müzikseverlerle paylaştı.

Mia Mendi’nin “Sleepwalker” parçasıyla karşımıza çıktığı “Initiations, Pt. 1” albümünde Türkiye’den iki prodüktörün de ortak yapım bir parçası göze çarpıyor. Enes Çakır ve Samet Günal, Münihli müzisyen Illinois’in de katkı sağladığı “Ramayana” parçaları ile projede yer aldı.

Argia’yı “Nuoli”, OIBAF&WALLEN’i “Endless Weepings”, Samer Soltan’ı ise “Das Endet Nie” adlı parçalarıyla gördüğümüz derlemede bir ortak yapım parça daha bulunuyor; albümün kapanış parçası, “Falling To The Sun” ile Yacine Dessouki ve NDRK’den geliyor.

2020’de Mia Mendi dahil çeşitli sanatçıların katkı sağladığı “Cultum” projesiyle elektronik müzik dünyasına kazandırılan müzik şirketi hydera, “Initiations, Pt. 1” ile altıncı kataloğunu piyasaya çıkarmış oldu.

Derlemedeki tüm parçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...