Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

IKEA x Swedish House Mafia ortak koleksiyonundan yeni ürünler gün yüzüne çıktı

Milano Tasarım Haftası kapsamında yeni bir koltuk, masa ve plakçalar tanıtıldı

  • FURKAN KILIÇASLAN
  • 12 Haziran 2022
IKEA x Swedish House Mafia ortak koleksiyonundan yeni ürünler gün yüzüne çıktı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

IKEA, Swedish House Mafia ile olan iş birliğinin bir parçası olarak çıkaracağı koleksiyondan daha fazla ürünü bu hafta tanıttı.

İsveççe “sınırsız” anlamına gelen OBEGRÄNSAD adlı koleksiyon, özellikle DJ’lere, yapımcılara ve müzisyenlere yönelik aksesuarlar ve iç mekan çözümlerinin yanı sıra 20'den fazla mobilya parçası içerecek şekilde planlandı.

Salı günü başlayan Milano Tasarım Haftası kapsamında, İsveçli perakende firması, tümü simsiyah renkte olan bir masa, bir koltuk ve bir plak çalar da dahil olmak üzere, yaklaşmakta olan koleksiyondan birkaç ürünü daha gün yüzüne çıkardı.

Bu ayın başlarında IKEA, ikonik FRAKTA çantasının yeniden tasarımını paylaşmıştı. Mevcut çantanın siyah bir versiyonun yanı sıra bir dizüstü bilgisayar çantası ve vinil plak çantasını da tanıtan markanın tasarımlarını buradan inceleyebilirsiniz.

Milano Tasarım Haftası’nda sergilenen mobilyaların çoğu stüdyo ortamından ve müzikten ilham alıyor. Koleksiyonda yer alan çalışma masasından bahseden IKEA’nın kurum içi tasarımcısı Friso Wiersma, “Müzikte ses her şeydir ve hoparlörleri kulak hizasına getirmek için masaya iki adet hoparlör sehpası ekledik. Ayrıca masaüstünün altına bir çekmece rafı ekledik. Bu işlevsellik, masaüstünüzdeki alanı en üst düzeye çıkarırken, örneğin kolayca erişebileceğiniz bir midi klavyeye sahip olmanızı sağlar” dedi.

Henüz koleksiyonun tam çıkış tarihi açıklanmasa da sonbahar döneminde çıkması bekleniyor.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...