Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Indira Paganotto yeni kısaçalarıyla ‘Himalaya’ zirvesine göz dikiyor

4 parçadan oluşan kısaçalar KNTXT etiketiyle yayımlandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Kasım 2021
Indira Paganotto yeni kısaçalarıyla ‘Himalaya’ zirvesine göz dikiyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

17 Aralık’ta KNTXT şovuyla İstanbul’da Charlotte de Witte ve ONYVAA ile birlikte sahne almaya hazırlanan Indira Paganotto, “Himalaya” adını verdiği yeni bir kısaçalar yayımladı.

Çalışmaya ismini veren parça ile birlikte “Takeshi”, “Sultans Of Mountains” ve “Cobra” adlı üç yapım daha içeren kısaçalar, sanatçının bu yıl dikkat çeken diğer projeleri “Jungle”, “Katsumi” ve “Red Ninja”yı takip ediyor.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan KNTXT kurucusu Charlotte de Witte, “Bu yılın başlarında demo için duyuru yaptığımızda Indira Paganotto’yu yakından tanıma şansım oldu. Psy/techno müziğe karşı sıra dışı yaklaşımı ile hemen dikkatimi çekti. Onu aramızda görmekten dolayı gayet memnunum, bakalım gelecek kendisi için neleri beraberinde getirecek” ifadelerini kullandı.

Paganotto ise yeni projesiyle ilgili şu sözleri sarf etti: “Müziği bir trans hâli olarak algılıyorum; her bir parça bir yolculuğu ve bir hikâyeyi simgeliyor. Himalaya EP, çocukluğumdan bu yana öğrendiklerimin bir yansıması. Psytrance’e olan sevgimin ve tutkumun, Hindistan’da geçirdiğim zamanlardan kalma hatıralarımın, doğayla iç içe oluşumun, Goa müziğindeki tipik synth seslerine olan ilgimin, kısacası hayatımı şekillendiren her şeyin bir tür dışa vurumu. Benim dilimi böylesine doğru bir şekilde anlayan Charlotte’a teşekkürlerimi iletiyorum. Aramızdaki bağ, içten bir mental kucaklaşmanın, aynı frekansa sahip olmanın bir sonucu. KNTXT ailesine katıldığım ve herkese kim olduğumu gösterebileceğim için son derece mutluyum.”

Indira Paganotto, WUC ve RX Istanbul ortak sunumuyla 17 Aralık’ta Volkswagen Arena’da gerçekleşecek etkinlikte Charlotte de Witte ve ONYVAA ile birlikte performans sergileyecek. Etkinlikle ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir, sanatçının “Himalaya” isimli yeni kısaçalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

KNTXT ISTANBUL | CHARLOTTE DE WITTE, INDIRA PAGANOTTO, ONYVAA | VW ARENA - 17 ARALIK 2021

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...