Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Islandman'in üçüncü albümü ‘Godless Ceremony’nin plak versiyonu çok yakında dinleyicilerle buluşuyor

Başarılı üçlü 5-6 Kasım'da Zorlu PSM'de beşinci kez düzenlenecek MIX Festival 2021 sahnesinde performans sergileyecek

  • MIX FESTIVAL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 29 Ekim 2021
Islandman'in üçüncü albümü ‘Godless Ceremony’nin plak versiyonu çok yakında dinleyicilerle buluşuyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tolga Böyük, Eralp Güven ve Erdem Başer’in oluşturduğu başarılı elektro-akustik üçlüsü Islandman, yaklaşmakta olan MIX Festival şovlarının ve son albümleri “Godless Ceremony”nin dağıtıma çıkmak için gün sayan plak sürümünün heyecanını üzerinde taşıyor.

Kopenhag merkezli plak şirketi Music For Dreams’ten çıkan ve bir süre önce dijital platformlarda yerini alan “Godless Ceremony”, “Kaybola”nın ardından gelen üçüncü Islandman albümü. Dijital platformlarda 10 parçayla birlikte müzikseverlere sunulan albümün CD ve plak versiyonları üç ilave bonus parça içeriyor. Ön siparişe açık olan plak versiyonun 1 Kasım’dan itibaren dağıtıma çıkması bekleniyor.

Dinleyicileri zaman ve mekân algısından ayıran; balearic, house, down-tempo ve electronica stillerinden sunduğu farklı tatlarla denize nazır hayalleri ve yıldızların ışıltısını gözlerimizde canlandıran çalışma, solo yapımların yanı sıra dünyanın farklı noktalarından müzisyenlerle iş birliği içinde hazırlanan parçalar da içeriyor.

Albüme ismini veren solo çalışma “Godless Ceremony”, DJ DIVO, OliO ve Bager iş birliğiyle hazırlanan “Oku Membawa” ve Ekvadorlu şarkıcı Huaira ile bir süre önce yaşama veda eden Danimarkalı perküsiyon sanatçısı ve prodüktör Bongo Entp. (Jacob Andersen)’in katkı sağladığı özel bir proje olan “Amarnos Ahora”, yıl içinde bağımsız tekliler halinde önceden dinleyicilerle paylaşılmıştı.

Albümün dijital platformlarla sınırlı tutulan 10 parçasını aşağıda dinleyebilir, tüm çalışmaların bir arada olduğu CD ve plak versiyonlara buradan sipariş verebilirsiniz.

Islandman’i 5-6 Kasım Zorlu PSM’de düzenlenecek MIX Festival sahnesinde dinlemek için bu sayfayı ziyaret edin.

MIX FESTIVAL V | 5-6 KASIM 2021, ZORLU PSM

MIX Festival 2021’e özel olarak hazırladığımız çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...