Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sonbahar klasiği İstanbul Rooftop Festival 10 Eylül’de gerçekleşecek

Bu yıl 9 farklı terasta katılımcılarını ağırlayacak İstanbul Rooftop Festival 2022’de 40 sanatçı sahne alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Ağustos 2022
Sonbahar klasiği İstanbul Rooftop Festival 10 Eylül’de gerçekleşecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İstanbul’da sonbahar klasiği haline gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenecek olan İstanbul Rooftop Festival, katılımcılarına farklı bir festival deneyimi yaşatmak için geri sayımını sürdürüyor.

Bu yıl B. Heaven Roof, J.W. Marriott Istanbul Bosphorus Sky Karaköy, Kastel Teras, Klein Garten, Los Altos, Rixos Pera İstanbul, Swissotel 16 Roof, W İstanbul Secret Garden ve Zoe Garden Grand Pera’nın aralarında olduğu İstanbul’un en seçkin 9 terasında 10 Eylül Cumartesi günü hayat bulacak olan festival; yerel ve uluslararası sahnenin önde gelen 40 DJ ve canlı performans sanatçısının şovlarını, İstanbul'un eşsiz güzelliğini gözler önüne seren harika manzaralar, lezzetli atıştırmalıklar, birbirinden farklı workshop aktiviteleri ve çok daha fazlası eşliğinde müzik tutkunlarına deneyimletmeye hazırlanıyor.

Eylül ayının vazgeçilmezi İstanbul Rooftop Festival 2022’de sahne alacak sanatçılar, Elder Island, Fakear, Session Victim, Jacob Groening, Oceanvs Orientalis, BeeGee, The Oddness, Menachem 26, Müjver, Ali Gültekin, Baban, Bahadır G, Bussi, Can Balta, Can Tanca, Cihangir Aslan, Cloud 18, Corn & Cotton, Cisetta, Doruk, Doruk Güralp, Emre Şenol, Ezgi, Gaia Ekho, Gökay Belen, Görkem Çay, Hemi, İlker Aksungar, Jamie S, Kantel,Konuralp, Koray T, Kutay Soyocak, Lâlonjoje & Levent Alp, Merve Baykal, Merve Deniz, Schnell Schnell, Solak, Violations Radio ve Zoe Dona olacak.

İlk düzenlendiği yıl 2015’ten bu yana on binlerce müzikseveri onlarca yabancı konuk sanatçı ve 100’ü aşkın yerli sanatçı ile buluşturan İstanbul Rooftop Festival’ın konseptinde, müziğin yanı sıra tüm teraslarda farklı zamanlarda gerçekleşen aktiviteler de ayrıca dikkat çekiyor.

10 Eylül Cumartesi günü boyunca müzik ve dansa birbirinden farklı aktivitelerin eşlik edeceği, Beat The Night sunumuyla düzenlenecek İstanbul Rooftop Festival 2022 ile yaza hep beraber son bir kez veda etmek ve ayrıntılı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

BİLETLER: İSTANBUL ROOFTOP FESTIVAL 2022 | 10 EYLÜL, CUMARTESİ

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...