Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İstanbul yeraltı sahnesi yeni bir kolektif kazandı: Sirän

Nene H ve Y.UNAN tarafından kurulan kolektif, 5-6 Mayıs’ta DJ workshop, söyleşi programı ve ilk parti organizasyonuyla ilk etkinliklerini düzenlemeye başlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Nisan 2022
İstanbul yeraltı sahnesi yeni bir kolektif kazandı: Sirän

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Nene H (Beste Aydın) ve Y.UNAN (Yeşim Unan), İstanbul merkezli yeni bir kolektif kurduklarını duyurdu.

Marjinalize bireyler için kültürel alışveriş ve türler arası geçişkenliği önemseyen rave deneyimi sunmayı amaçlayan Sirän adlı kolektif, 5-6 Mayıs tarihlerinde ilk etkinliklerine İstanbul’da başlıyor.

5 Mayıs’ta Suma Han’da Nene H yönetiminde gerçekleşecek DJ workshop programına katılım 10 kişiyle sınırlı olacak ve bu bağlantı aracılığıyla yapılacak ön başvurularda kadın ve LGBTQIA+ bireylere öncelik verilecek. Sonraki gün yine Suma Han’da 18:00 - 20:00 saatleri arasında düzenlenecek söyleşi programında bir kültür olarak techno, kulüplerde güvenli alan, kariyer gelişiminin püf noktaları, underground ve mainstream sahnenin farkları, topluluk yaratma ve bireysellik tartışmaları ile partilemenin felsefi arka planı gibi konular irdelenecek. Söyleşi programına katılım göstermek isteyenler, isim bilgilerini ve sosyal medya hesaplarına ait bir linki [email protected] adresine e-posta olarak gönderip başvuru yapabilirler. Konuşma programlarının ardından düzenlenecek partide ise Nene H, Y.UNAN, Kübra Uzun, Mx Sür ve performans sanatçısı Willie Ray sahnede olacak.

Yılda bu şekilde en az dört buluşma hayata geçimeyi hedefleyen Sirän’in bir sonraki etkinliğini eylül ayında yapmayı planladığı, Berghain’ın yeni resident DJ’i Sedef Adasï’nın eylüldeki buluşmanın konuklarından biri olacağı öğrenildi.

Kolektifin paylaştığı en yeni gelişmelerden haberdar olmak için Instagram profillerini takibe almanızı öneririz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...