Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

İzmir'de yepyeni butik mekân açılıyor: Seth Gastro House

27, 28 ve 29 Mayıs'taki açılış günlerinde Hard Reset, widerberg, Käel ve Arrisha sahne alırken, açılış hafta sonunun son günü Yeşim Dal Trio ile 'happy hour' katılımcıları bekliyor olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Mayıs 2022
İzmir'de yepyeni butik mekân açılıyor: Seth Gastro House

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İzmir’de damak ve müzik zevkine hitap eden yepyeni bir nefes alma alanı açılıyor.

Konuk edeceği birbirinden değerli sanatçılarla katılımcıların her akşam müzikle dolu kaliteli vakit geçirebileceği, özgürce dans edebileceği ve kente yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Seth Gastro House, Mısır mitolojisinden esinlenilerek tasarlandı. “Good food, good music!” mottosuyla açılış hazırlıklarını tamamlayan mekan, özlenen “fine dining” menüleriyle damaklara hitap ederken, İzmirlilerin yemek, dans, müzik ve eğlence ihtiyaçlarını butik ve kaliteden ödün vermeyen bakış açısıyla karşılamayı hedefliyor.

27, 28 ve 29 Mayıs'taki açılış günlerinde Hard Reset, widerberg, Käel ve Arrisha kabine geçerken, açılış hafta sonunun son günü olan Pazar günü ise Yeşim Dal Trio ile şampanya ve başlangıçlar eşliğinde “happy hour” katılımcıları bekliyor olacak.

Ücretsiz ve sadece davetiye ile giriş yapılabilecek olan Seth Gastro House’un büyülü dünyasında yer almak için Instagram hesapları üzerinden DM yoluyla iletişime geçilmesi yeterli. Seth Gastro House’un açılış günleri ve ilerleyen programlarıyla ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak için bu bağlantıyı takip edin.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...