Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Oscar and the Wolf yeni projesi ‘Afterglow’dan ilk tekliyi çıkardı: ‘Dancing Machine’

Belçikalı sanatçı, 26 Mayıs Perşembe günü King Presents 'Enter The Music': Oscar and the Wolf & Riff Cohen buluşmasında İzmir Arena’yı dans makinesine dönüştürecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Mayıs 2022
Oscar and the Wolf yeni projesi ‘Afterglow’dan ilk tekliyi çıkardı: ‘Dancing Machine’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Belçikalı sanatçı Oscar and the Wolf (Max Colombie), yeni kısaçalar albümünden paylaştığı ilk teklinin ve 2021’de çıkan üçüncü stüdyo albümü “The Shimmer”ın dünya turnesinin heyecanını üzerinde taşıyor. Turnenin duraklarından biri de Türkiye.

26 Mayıs Perşembe günü İzmir Arena’da hayat bulacak King Presents 'Enter The Music': Oscar and the Wolf & Riff Cohen buluşmasında sahne alacak indie-pop müziğin ilgiyle takip edilen isimlerinden Oscar and the Wolf, uluslararası arenadaki tanınırlığını ilk olarak 2013 yapımı “Orange Sky” teklisiyle yakaladı. Sonraki yıl 14 parçadan oluşan çıkış albümü “Entity” ile yakaladığı ivmeye hız kazandıran başarılı isim, 2015 yılından itibaren dünya çapında büyük katılımlı şovların en çok aranan figürlerinden biri haline geldi. 2017 yapımı “Infinity” ve şimdilerde tüm enerjisini verdiği dünya turnesine ismini veren son albümü “The Shimmer” da sanatçı için önemli dönüm noktalarından.

Pi-Pôle ile gerçekleştirdiği bir söyleşide, müzik kariyerini inşa ettiği Oscar and the Wolf isim tercihiyle ilgili Colombie, şu ifadeleri kullanmıştı: “Oscar, kişisel olarak gerçekten çok sevdiğim bir isim; şiirsel ve bir o kadar da ışıltılı. Wolf ise, geceleri ortaya çıkıp dolunaya karşı uluyan, karanlık yönüyle bildiğimiz bir canlı. Ay burada yalnızlığın soğukluğunu temsil ediyor. Yani ışıltı ve karanlık bir arada. Müziği ele alış biçimim de böyle. Benim için müzik demek, ışık ve karanlık arasındaki denge demek.”

Oscar and the Wolf’un müzik yolculuğundaki yeni kilometre taşı, yakında yayımlanacağını duyurduğu kısaçalar albümü “Afterglow”. Projenin ilk teklisi “Dancing Machine”, yönetmenliğini Leonardo van Dijl’in üstlendiği video klibiyle birlikte geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle paylaşıldı.

26 Mayıs Perşembe günü İzmir Arena’nın dans makinesine dönüşeceği King Presents 'Enter The Music': Oscar and the Wolf & Riff Cohen etkinliğinde Belçikalı sanatçının yanı sıra Riff Cohen, Lalalar, Hedonutopia ve Tezgah da sahnede olacak.

Oscar and the Wolf’un yeni teklisi “Dancing Machine”in klibini aşağıda izleyebilir, 26 Mayıs Perşembe günü için İzmir Arena’daki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

KING PRESENTS: ENTER THE MUSIC: OSCAR AND THE WOLF & RIFF COHEN | İZMİR ARENA - 26 MAYIS 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...