Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Joseph Capriati Amnesia Ibiza'daki yaz etkinliklerini duyurdu

Capriati "Metamorfosi"yi sunar

  • MELİS ÖZEK
  • 29 Mayıs 2022
Joseph Capriati Amnesia Ibiza'daki yaz etkinliklerini duyurdu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Joseph Capriati duyurdu: Metamorfosi 22 Temmuz, 5 Ağustos ve 19 Ağustos Cuma günleri Amnesia’ya yepyeni bir deneyim sunacak. Etkinliklere Joseph’le birlikte Sven Vath, Michael Bibi, Ben Klock, Len Faki, Reinier Zonneveld, Enrico Sangiuliano, Markantonio ve Indira Paganotto gibi uluslararası DJ’ler de katılım gösterecek.

Capriati, sınırsız elektronik sesi buluşturacak Metamorfosi için müzikal spektrumun geniş olduğunu belirtti. Bu durum, İtalya’nın son on yılda göstermiş olduğu müzikal evrimin bir yansıması. Geceyi ekstra kılansa son teknoloji prodüksiyon.

Joseph Capriati, her üç etkinlik için de setin başında olacak. Cocoon plak şirketinin başındaki isim ve dünya çapında tanınan başarılı techno sanatçısı Sven Vath, Berghain’da görmeye alışık olduğumuz isimler Ben Klock ve Len Faki, İtalyan Enrico Sangiuliano, house müziğin efsanevi isimlerinden Michael Bibi ve Filth on Acid plak şirketinin sahibi Reinier Zonneveld setlerin başında olacak. Bu başarılı isimlerle birlikte, Indira Paganotto, Adiel, FFlavio Folco, Francesco Squillante, Gianni Callipari, Mahony ve Markantonio ve benzeri sanatçılar da elektronik müzik severlerle birlikte olacak.

Ayrıca Amnesia içerisinde özel bir alanın küratörlüğünü de 1989 yılında kurulan ve bugün dünya çapında tanınan bir kültür kurumu olan İtalyan menşeli Slam Jam üstlenecek.

Metamorfosi yazın en özel etkinliklerinden olacak. Tükenmeden yerlerinizi ayırtın deriz.

Etkinlik detaylarına ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...