Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Volkan Uca ile Aras Tuna'dan bağımlılık yaratacak yeni iş birliği: ‘Addicted’

Çalışma, Volkan Uca ile Aras Tuna'nın sekizinci ortak yapım orijinal projesi olarak kayıtlara geçti

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Mayıs 2022
Volkan Uca ile Aras Tuna'dan bağımlılık yaratacak yeni iş birliği: ‘Addicted’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Volkan Uca ve Aras Tuna ikilisi, stüdyoda birleşen güçlerinin en son ürünü olan “Addicted” adlı yepyeni bir tekli yayımladı.

La Pyramide Music etiketiyle çıkan tekli, başarılı prodüktörlerin sekizinci ortak yapım orijinal projesi olarak kayıtlara geçti. Volkan Uca ile Aras Tuna son olarak kısa bir süre önce The Sin Records etiketiyle çıkan “Las Vegas 2022” derlemesindeki “Red Lights” projesinde bir araya gelmişti. Volkan Uca ile Aras Tuna'yı daha önce “As Meninas”, “At 9.30”, “Murda”, “Porentuous” ve “Out of Me” gibi etki yaratan projelerde de birlikte görme fırsatı elde etmiştik.

Tematik kompozisyonlar arası usraca geçişler, kompleks ancak bir o kadar dengeli ilerleyen perküsiyon, çalışmaya karakter katan bas sesleri ve adeta bağımlılık yapıcı etkisini dile getiren vokal kesitler, ikilinin yeni projesi olan “Addicted” teklisini dikkatle dinlemeye değer kılan başlıca unsurlar.

Kişisel müzik kariyerinin yanı sıra The Sin Records müzik şirketinin kurucusu olarak tanıdığımız Volkan Uca ayrıca, bir süre önce “Average Doses” adlı 2022'deki ilk solo projesini, Aras Tuna ise son olarak “Right Now” isimli solo projesini dinleyicileriyle paylaşmıştı. “Right Now”, The Sin Records'ın yeni derleme albümü “Las Vegas 2022”de yer alan parçalardan biri olmuştu.

İkilinin yeni teklisi “Addicted”ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...