Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Kanye West ve Travis Scott’ın yeni ortak çalışması ‘Wash Us In The Blood’ çıktı

Şarkı, West’in önümüzdeki albümü 'God's Country’nin öne çıkan yapımlarından

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Temmuz 2020
Kanye West ve Travis Scott’ın yeni ortak çalışması ‘Wash Us In The Blood’ çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kanye West, Travis Scott ile ortak çalışması “Wash Us In The Blood” adlı teklisini piyasaya çıkardı.

Miksajı Dr. Dre tarafından yapılan şarkı, West’in ünümüzdeki albümü “God’s Country”nin öne çıkan yapımlarından biri olacak.

“Wash Us In The Blood” teklisi, görsel sanatçı Arthur Jafa’nın hazırladığı bir video klip ile birlikte dinleyiciye sunuldu. Klipte hapishane ve protesto görüntülerinden video oyunlardan alınma kesitlere ve sanatçının performanslarından alıntılara kadar dikkat çekici ayrıntılar göze çarpıyor.

Nisan ayında, hazırlıklarını sürdürdüğü yeni albümüyle ilgili GQ dergisine açıklamada bulunan West, “Artık rap yapmamayı düşünüyorum. Çünkü şeytan için o kadar uzun bir süre rap müzik yaptım ki bunu Tanrı için yapma imkanı bulamadım. Sonra günün birinde bir papaz gelip oğlunun Kanye West’ten Hz. İsa’yı konu alan bir rap albümü görmek istediğini bana söyledi. Tavrı, ‘Kanye, bunu yapmalısın’ ya da ‘Bunu yapman gerekiyor’ şeklinde değildi. Sadece küçük bir çocuğun içinden geçenleri bana aktardı ve bu olay benim nezdimde fark yaratan bir şey oldu” demişti.

Kısa süre önce ayrıca Kanye West ve Kid Cudi’nin “Kids See Ghosts” adı bir animasyon dizinin yıldızları olacağı ortaya çıkmıştı. İlhamını ikilinin 2018’deki ortak albümü “Kids See Ghosts”tan alan animasyonun yönetmenliği Japon sanatçı Takashi Murakami’ye ait. Murakami, West’in 2007’de çıkan albümü “Graduation”ın kapak görselini de tasarlamıştı. Anime dizinin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...