Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kastel Teras’ta haftanın konukları Avidus ve Ben Tov

Avidus 8 Temmuz Cuma, Ben Tov ise 9 Temmuz Cumartesi günü Kastel Teras kabininde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Temmuz 2022
Kastel Teras’ta haftanın konukları Avidus ve Ben Tov

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kastel İstanbul, yeni yaz sezonunun başlamasıyla teras katını bir süredir ziyaretçilerine açmış durumda. Mekânın alışık olduğumuz ambiyansı, Kastel Teras’ta düzenlenen etkinliklerle daha da zenginleşmiş oldu.

Kastel Teras’ın 8 ve 9 Temmuz günlerindeki programı, yaklaşan tatilde İstanbul’dan ayrılmayanlar ve tatil için rotasını İstanbul’a çevirecek müzik tutkunları için birebir. Marc Wolf ve Fritz Wagner ikilisinin oluşturduğu Avidus 8 Temmuz’da, Dino Ben Tovim’in solo projesi Ben Tov ise 9 Temmuz’da İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

Monkey Safari’nin plak şirketi Hommage, Damian Lazarus’un müzik şirketi Crosstown Rebels ve Tale Of Us’la özdeşleşen yapım şirketi Afterlife’tan çıkardığı parçalarıyla uzun süredir elektronik müzik severlerin yakın takibinde olan Avidus, bu sayede Türkiye’deki ilk şovlarını gerçekleştirmiş olacak. Başarılı ikiliyi, “Prometheus”, “Vangelis”, “Dunes” ve “Her Step Out of the Dark” gibi ilgi gören çalışmalarıyla tanıyoruz. Avidus ayrıca son dönemde oldukça iyi projeler yayımlayan Empore Music’in de kurucuları.

Ben Tov ise melodik çalışmalarıyla öne çıkan bir sanatçı olarak son zamanların yoğun turlayan isimlerinden. Katz & Kauz, Deeplomatic ve Harabe Recordings’ten çıkan dikkat çekici çalışamaları arasında “Mystical Diva”, “Nuwe Reen”, “Undecided”, “Ethereal Funk” ve “Running from Nothing”, mutlaka dinlemenizi tavsiye ettiğimiz Ben Tov çalışamlarından sadece birkaçı. Sanatçı özellikle “Nuwe Reen” parçası ile melodik house ve indie dance global listelerinde üst sıralara tırmanma başarısı göstermişti.

Katılımcılar, 8 Temmuz’da Avidus’un yanı sıra Gökay Belen ve Zoe Dona’yı, 9 Temmuz’da ise Ben Tov ile birlikte Umut Bozyayla’yı dinleme fırsatı elde edecek.

Avidus ve Ben Tov’un diskografilerinde öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilir, ilgili linkleri takip ederek etkinlik biletlerine ulaşabilirsiniz.

AVIDUS | KASTEL TERAS - 8 TEMMUZ 2022, CUMA
BEN TOV | KASTEL TERAS - 9 TEMMUZ 2022, CUMARTESİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...