Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Katy Rise yeni tekli yayımladı: ‘We Are One’

Prodüktörün yeni müzik çalışması Modde Records aracılığıyla dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Eylül 2021
Katy Rise yeni tekli yayımladı: ‘We Are One’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Katy Rise, Modde Records’dan yeni bir tekli çıkardı.

Çocukluk yıllarında aldığı piyano eğitiminin ardından müziği bir yaşam biçimi haline getiren, 2016 yılından itibaren başladığı DJ’lik kariyerinde ise çeşitli kulüp ve mekânlarda çaldığı setlerle dikkatleri üzerine toplayan Katy Rise, bu yıl “Elevation” parçası ile kendi prodüksiyonlarını dinleyicileriyle paylaşmaya başladı. Sanatçını yeni teklisi “We Are One”, Amsterdam merkezli plak şirketi Modde Records etiketiyle dinleyicilere sunuldu.

Kulüp performanslarının yanı sıra “Stay With Nature” ve “Reboot” gibi yayın serileriyle de DJ’lik becerilerini sergileyen Katy Rise, ayrıca çeşitli şov, görsel-işitsel enstalasyon ve parti organizasyonları düzenleyen ve 2020 yılında hayata geçen Nature Beat oluşumunun kurucularından biri.

Katy Rise’ın yeni teklisi, Beatport’un progressive house Hype 100 sıralamasında 34’üncü sıraya kadar yükselme başarısı gösterdi.

Çalışmalarını Türkiye’de sürdüren Ukraynalı sanatçının şu ana kadarki performans yayınlarını YouTube’da izlemek için bu sayfayı ziyaret edebilir, yeni teklisi “We Are One”ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...