Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Lunar Plane yeni parçası ‘Aegean’ için video animasyon hazırladı

Başarılı ikili 18-19 Eylül’de Ankara’da düzenlenecek Sonance Festival sahnesinde Ankara’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Eylül 2021
Lunar Plane yeni parçası ‘Aegean’ için video animasyon hazırladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Emre ve Mert Altınok kardeşlerden oluşan başarılı ikili Lunar Plane, geçtiğimiz hafta Stil vor Talent plak şirketinin 300’üncü kataloğu kapsamında çıkardığı derleme albümünde yer alan “Aegean” parçası için video animasyon hazırladı.

Parçanın ses evrenindeki sonik iniş çıkışlarla uyumlu bir görsel bütünlüğü gözler önüne seren video, ikili tarafından bu projeye özel yapılan bir kodlamayla yaratıldı ve herhangi bir hazır taslak kullanımından özellikle kaçınıldı. Şimdilik yalnızca sosyal medyada paylaşılan video, Lunar Plane’in müzikal yeteneklerini görsel tasarımla bütünleştirme becerilerini de ortaya koyması açısından önem taşıyor. Kim bilir, belki de bu adım ikiliyi ilerleyen dönemde NFT mecrasında da aktif biçimde görecek olmamızın bir işaretidir.

Oliver Koletzki’nin kurucusu olduğu plak şirketinin “Stil vor Talent 300” adlı derlemesinin ikinci edisyonunda Lunar Plane haricinde Türkiye’den bir başka isim Elif de yer alıyor. Sanatçı, projeye “Juno” parçasıyla katkı sunan prodüktörlerden biri.

Lunar Plane ayrıca 18-19 Eylül’de altıncı yılını kutlayacak olan Sonance Festival sahnesinde başkentteki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Lunar Plane’in “Aegean” adını verdiği yeni parçasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

LUNAR PLANE'İN DE YER ALDIĞI SONANCE FESTIVAL 2021'LE İLGİLİ TÜM DETAYLAR VE BİLETLER İÇİN TIKLAYIN!

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...