Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kerem Gell yeni teklisiyle ‘Hipotez’i doğruluyor

Solani Records etiketiyle yayımlanan çalışma dijital platformların yanı sıra NFT olarak da paylaşıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Ocak 2022
Kerem Gell yeni teklisiyle ‘Hipotez’i doğruluyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Kerem Gell, “Hipotez” isimli yeni müzik çalışmasını dijital platformlarda ve NFT mecrasında paylaştı.

Proje, sanatçının geçen yıl dikkat çeken çalışmaları arasında yer alan “Moonlight Monastery” ve “Funda” teklilerini takip ediyor. “Funda” çalışması, orijinal düzenlemesinin haricinde ayrıca Solar Kings’in remiksiyle de müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

“Hipotez” adlı yeni teklisi hakkında düşüncelerini paylaşan Kerem Gell, “Kendi hayatımdaki soruları cevaplama çabam beni birçok hipotez kurgulamaya ve bu hipotezleri sorgulamaya yöneltti. Bu hipotezleri insan gözlemlerim ve hayat öğretilerimden aldığım yöntemlerle sınamam sonucunda vardığım çıkarımlarım ve yolculuğum, bana ‘Hipotez’i yaratma ilhamı verdi. Parçadaki büyüleyici sesler, eş anlamlı fütüristik elementler ve gerçeküstü lirizm ile bu yolculuğumu sizlerle paylaşmak istedim. Bu parçamı ilk defa tüm alışageldik platformların dışında, merkeziyetsiz oluşundan dolayı etkilendiğim ve belki de geleceğin paylaşım platformu olan NFT üzerinden de ulaşabilir kılıyorum. Bu değerin sahibi olma şansını direkt olarak sizlerle paylaşabiliyor olmak gerçekten heyecan verici” ifadelerini kullandı.

Rarible platformu aracılığıyla NFT mecrasında görsel-işitsel bir kurgulamayla yerini alan “Hipotez”i aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...