Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

KILL SCRIPT yeni teklisi "Line In The Sand" ile melodik kişiliğini keşfediyor

KILL SCRIPT için yeni bir başlangıç olan "Line In The Sand", Armada Music etiketi ile 3 Haziran'da yayınlandı

  • MELİS ÖZEK
  • 13 Haziran 2022
KILL SCRIPT yeni teklisi "Line In The Sand" ile melodik kişiliğini keşfediyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amerikalı prodüktör ve DJ KILL SCRIPT, özgün melodileriyle bugüne kadar yayınlanan usta prodüksiyonlara bir yenisini ekledi.

3 Haziran'da Armada Music etiketi ile yayınlanan "Line In The Sand"; sanatçının alışılmış sert vuruş ve ritimlerden bir adım uzaklaşarak, melodik kompozisyonlarına doğru yeni bir kapı aralıyor.

Menajerliğini Halil Çakar'ın, yardımcı menajerliğini ise Lübnanlı ünlü sanatçı temsilcisi Roger Semaan'ın üstlendiği KILL SCRIPT, üstün kalite techno yapımlarla, kısa zamanda ilgi çeken müzisyenler arasında. Yakın zamanda ise teknodan bir adım geride duruyor, en melodik kişiliğini işliyor yeni çalışmalarına.

KILL SCRIPT, "Bir doğuş hikayesi 'Line In The Sand'. Birçok düşünce ve görüş arasında kalmak, bazı sert tartışmalara ve nihayetinde bazı sert sınırlara olanak tanıdı. Bu parçaya başlarken de müziğimin nasıl bu bileşenlerin bir yansıması olduğunu görmüş oldum. Kuma çekilen çizgiler, bir anın başlangıç ve bitişini resim eder adeta. Hikayem de, bizleri geri tutan ve sıfırdan başlamamıza neden olan sınırları aşmak üzerine" ifadelerini kullanıyor.

Parçanın ruhunu aktaracak ağır akortlarla başlayan "Line In The Sand", KILL SCRIPT'in sahip olduğu yaratıcı dinamik becerileri de resim ediyor.

Müzikle beraber taşınan hisleri uyandıran bir parça Line In The Sand; Nostalji, mutluluk, beklenti, özgürlük ve daha fazlası. Sanatçının progressive ve melodik house tınıları da bu çerçeveye dahil oluyor zaman zaman.

Linney'nin eşsiz vokalleri de ustaca yapılandırılmış synth'ler üzerinden bütünleşiyor parçayla. Ve Los-Angeles'lı yapımcı, modern teknoya karizmatik bir dönüş yapıyor böylece.

Sanatçının melodik yeni teklisi "Line In The Sand"i aşağıda dinleyebilirsiniz

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...