Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Kuvoka ve Kenan Doğulu ‘Sımsıkı’ya dans pistleri için tekrar hayat verdi

‘Sımsıkı’nın rave miksi tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Mayıs 2022
Kuvoka ve Kenan Doğulu ‘Sımsıkı’ya dans pistleri için tekrar hayat verdi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Kuvoka, Kenan Doğulu’nun 1994 yapımı “Sımsıkı” şarkısını dans pistlerinde yankılandıracak yepyeni bir düzenleme için sanatçıyla bir araya geldi.

İlk olarak Kenan Doğulu’nun “Sımsıkı Sıkı Sıkı” isimli albümünün açılış parçası olarak bundan tam 28 yıl önce çıkan şarkı, sanatçının 2016 yapımı “İhtimaller” albümünde alternatif düzenlemesiyle tekrar karşımıza çıkmıştı. Bu kez karşılaştığımız ise, “Sımsıkı”ya bambaşka bir dokunuş.

Türkiye’nin tanınmış DJ/prodüktörlerinden Kuvoka, sahne aldığı etkinliklerde bir süredir parçayı çalmasıyla Kenan Doğulu ile bu iş birliğinin ipuçlarını müzik tutkunlarına vermekteydi. İş birliği sonucu ortaya çıkan rave miks, Berlin merkezli müzik şirketi Kuukou Records etiketiyle yayımlandı.

“Sımsıkı Sıkı Sıkı” albümü, Türk pop müziğinin yıldız ismi Kenan Doğulu’nun kariyerindeki 2’nci stüdyo albümü olmuştu. Sanatçının toplam 14 şarkı içeren albüm çalışması, 1993 yapımı ilk albümü “Yaparım Bilirsin”den hemen sonra gelmişti.

Kuvoka ise Türkiye’nin küresel ölçekli ilk techno plak şirketi Jeton Records etiketiyle çıkan “Kargi” çalışmasıyla uluslararası arenada dikkatleri üzerine çekmeye başlamış, kariyerinin henüz ilk resmi prodüksiyonu olan bu çalışmasıyla Richie Hawtin dahil pek çok sanatçının desteğini arkasına almıştı.

Bu heyecan verici rave miks sonrası Kuvoka’dan yakın zamanda benzer yeni sürprizler gelecek gibi görünüyor.

“Sımsıkı”nın Kuvoka ve Kenan Doğulu iş birliğiyle ortaya çıkan yepyeni düzenlemesini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...