Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

LimeWire NFT platformu olarak geri dönüyor

Y kuşağının yakından tanıdığı LimeWire, müzik NFT’lerine odaklanan yeni konseptiyle tekrar açılıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Mart 2022
LimeWire NFT platformu olarak geri dönüyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

LimeWire’ın NFT platformu olarak geri döneceği açıklandı.

2000’li yıllarda özellikle illegal MP3 dosyaları indirmek için uçtan uca dosya paylaşım aracı olarak kullanılan LimeWire portalı, müzik NFT’lerine odaklanan yeni konseptiyle tekrar açılıyor.

CNET’in haberine göre şirketin hakları Avusturyalı iki kardeş girişimci Paul ve Julian Zehetmayr tarafından alındı ve LimeWire’ın yeni internet sitesi bu yıl mayıs ayında yenilenen formatıyla açılacak. Sınırlı sayıdaki müzik NFT çalışmaları, özel demolar, albüm kapak çalışmaları, özel performans gösterimleri ve çeşitli diğer dijital materyaller, yenilenen LimeWire’ın temelini oluşturacak. Platform ayrıca, NFT satışlarında halihazırda kullanılan kripto parayla alışveriş yöntemine bir farklılık getirerek NFT satın almak isteyenlere kredi kartıyla ödeme seçeneğini de alternatif olarak sunacak.

Özellikle ABD’deki müzik endüstrisiyle başı bir dönem derde giren LimeWire, New York’ta bir federal mahkeme tarafından 2010 yılında kapatılmıştı.

LimeWire ilk etapta sınırlı sayıda kişinin kullanımına açılacak. Bekleme listesine kayıt olmak için bu sayfayı ziyaret edin.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan çalma listemizi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...