Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Loraine James Whatever The Weather alter egosu altında çıkacak albümünden yeni tekli paylaştı: ‘36°C’

Loraine James, 18-19 Mart’ta düzenlenecek Sónar Istanbul 2022’nin ilk gün programında yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SULEIKA MUELLER
  • 12 Mart 2022
Loraine James Whatever The Weather alter egosu altında çıkacak albümünden yeni tekli paylaştı: ‘36°C’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

18-19 Mart’ta düzenlenecek Sónar Istanbul 2022 programında dinleme fırsatı elde edeceğimiz Loraine James, 8 Nisan’da çıkacak “Whatever The Weather” isimli albüm çalışmasından yeni bir tekliyi dinleyicileriyle paylaştı.

Çalışmalarını Londra’da sürdüren DJ/prodüktörün yeni albümü, ismini sanatçının bir diğer alter egosu Whatever The Weather’dan alıyor. “36°C” isimli tekli, sanatçının önceki ay paylaştığı bir diğer albüm teklisi “17°C”yi takip ediyor.

2021 yılında Hyperdub’dan çıkan “Reflection” albümüyle beğeni toplayan sanatçı, diğer mahlası altındaki albümünü Ghostly International plak şirketinden çıkaracak. Plak ve dijital formatlarda yayımlanacak albümün plak versiyonunda 10, dijital sürümünde ise ilave bir bonus parça ile toplam 11 yapım bulunuyor.

James, yeni çalışmasını, çocukluk yıllarında elektronik müziğe ilgi duymasını sağlayan Lusine, HTRK ve Telefon Tel Aviv gibi sanatçılardan esinlenerek ortaya çıkardığını belirtti. Albümdeki tüm parçalar, tematik olarak belirli hava koşullarına karşılık gelen hava sıcaklığı dereceleriyle isimlendirildi. Küçük yaşlarda piyano çalmayı öğrenen ve Westminster Üniversitesi Commercial Music bölümünde eğitim gören Loraine James, elektronik müziğin farklı yönündeki becerilerini öne çıkardığı geniş ses dünyasından farklı izlenimleri bizlere sunuyor.

Sanatçının Whatever The Weather alter egosu altındaki albümünden şimdiye kadar paylaşılan parçaları aşağıda dinleyebilir, başarılı ismi Sónar Istanbul 2022’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Müzik tutkunları, Sónar Istanbul’un Zorlu PSM'deki bu yılki programında festival coşkusunu eskiden olduğu gibi ayakta yaşayacak.

SÓNAR ISTANBUL 2022 | ZORLU PSM, 18-19 MART 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...