Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Loco Dice, 'Love Letters'ın remiks albümünü çıkardı

Bambounou, DJ Tennis, Ellen Allien, Truncate ve Virgil Abloh, 'Love Letters'a remiksleriyle yenilik kattı

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 29 Eylül 2019
Loco Dice, 'Love Letters'ın remiks albümünü çıkardı

Loco Dice, geçen yıl yayımlanan “Love Letters” uzunçalarındaki parçaların remikslerinden oluşan bir çalışma piyasaya sürdü.

DJ Tennis “Roots” parçasına kendine has bir yorum katarken, Fransız yıldız Bambounou da “Under Your Skin”i remiksleme görevini üstlendi. Bunlara ek olarak Virgil Abloh, Ellen Allien ve 19 Ekim'de Jeton Records organizasyonuyla Zorlu Studio'da Türkiye'deki dinleyicileriyle buluşacak olan Truncate, “We’re Alive’’ parçasını üç farklı şekilde yorumlayıp albüme parçanın farklı versiyonlarıyla katkıda bulundu.

Loco Dice, remiks çalışmasına katkıda bulunan sanatçılar hakkında yaptığı açıklamada, “DJ Tennis olarak da bilinen Manfredi Romano benim eski bir arkadaşım, etkinlik takvimimi yapan İtalyan temsilcim, iyi bir şef ve ‘Roots’u remiksleyen harika bir DJ. Ellen Allien, elektronik müziğin önde gelen kadın rol modellerinden biri ve çok eski bir arkadaşım. Parisli yetenek Bambounou’yu da müzik sektörü dışında tanıdığım bir arkadaş olarak tanımlayabilirim. Remiks düzenlemesi fikrim oluşmaya başladığı zamanlarda birlikte birçok kez beraber çalma fırsatı yakaladığım disiplinlerarası bir sihirbaz olan Virgil Abloh’a bazı parçalar yolladım ve Movement Detroit 2019’da kendi seti sırasında tanıştığımızda bana, ‘Sana bir sürprizim var’ dedi. Onun ‘We’re Alive’ remiksini ilk kez dinlemem bu şekilde oldu. Son olarak bahsetmek istediğim kişi Truncate... Parçalarını sık sık çaldığım, yaptığı düzenlemeyle 'Love Letters Remix Edition’ın başlamasına sebep olan gerçek bir tekno adamı” diye konuştu.

Tasarımlarını Loco Dice’ın kendisinin yaptığı, remiks albümüne özel dizayn edilen çeşitli ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilir, 27 Eylül'de plak ve dijital formatlarda satışa sunulan “Love Letters Remix Edition” albümündeki çalışmaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sanatçının Mart ayında Mixmag takipçilerine özel olarak verdiği Muay Thai ipuçlarını izleyin.

Spotify '#Turkuaz' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Görkem Bahriyeli'yi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...