Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Marten Hørger yeni tekisi ‘Sent From Above’da LittGloss ve Loud Tiger ile bir arada

Çalışma, Alman sanatçının David Guetta ile iş birliği ‘The Freaks’i takip ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 6 Nisan 2023
Marten Hørger yeni tekisi ‘Sent From Above’da LittGloss ve Loud Tiger ile bir arada

Marten Hørger, Danimarkalı ikili LittGloss ve şarkı yazarı/vokalist Loud Tiger ile en yeni teklisi ‘Sent From Above’ için güçlerini birleştirdi. Sanatçılar, güçlü piyano melodileri ve içten vokallerin duygusal ama neşeli atmosfer yarattığı güçlü bir house çalışması ortaya çıkardı.

Marten'in yüksek enerjili tarzını etkileyici şekilde yansıtan ‘Sent From Above’, Hørger'in David Guetta ile viral olan ortak çalışması ‘The Freaks’ ve 2022'de ödül kazanan, BIJOU'nun katkı sunduğu ‘I Know’un ardından geliyor. Yaklaşan solo turlar ve Tomorrowland 2023 dahil olmak üzere yoğun bir festival programıyla, bu yıl Marten Hørger için sıra dışı bir yıl olacak gibi görünüyor.

Marten, “LittGloss, Loud Tiger ve ben, yüksek enerjili house atmosferi yayan bu büyük şarkı için bir araya geldik! Bunu dünya çapındaki radyo istasyonlarına ve sahnelere taşımak için çok heyecanlıyım” diyor.

2021 ve 2022 yılları boyunca Marten, Musical Freedom ve Confession gibi plak şirketlerinde yayımlanan şarkılar ve David Guetta, DJ Fresch ve Tchami gibi isimlerle yaptığı iş birlikleriyle büyük beğeni topladı. 2021'de 1001 Top Producers listesinde 39. sırada yer alan Marten, Avrupa ve Kuzey Amerika'da biletleri hızla tükenen gösterilerle dolu kendi uluslararası WE'RE BACK turuna başladı. Sanatçı ayrıca AC Slater, Tchami ve Habstrakt ile Confession x Nightbass ABD turuna katıldı.

Bugün Beatport'un en çok satan house müzik sanatçılarından biri olan ve müziği dünyanın en büyük radyo istasyonlarında yer alan Marten, yılda 100 gösteri içeren yoğun bir tur programıyla, kendine özgü yaratıcı süreç ve hareket yaratan performanslarıyla takipçi kitlesini büyütmeye devam ediyor.

‘Sent From Above’ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Marten Hørger'in önümüzdeki dönem için açıklanan şov tarihlerini inceleyin:

14 Nisan - Bangkok (THA) - S2O Songkran Festival
6 Mayıs - Luxembourg (LUX) - Luxembourg Open Air
7 Mayıs - Prague (CZE) - Epic Club
26 Mayıs - Pouch (GER) - Sputnik Springbreak
28 Mayıs - Enschede (NLD) - Freshtival
24 Haziran - Haltern am See (GER) - Sunset Beach Festival
11 Temmuz - Novalja (HRV) - Aquarius
21 Temmuz - Boom (BEL) - Tomorrowland
22 Temmuz - Weeze (GER) - Parookaville
6 Ağustos - Montreal (CAN) - Osheaga
11 Ağustos - Saalburg-Ebersdorf (GER) - SonneMondSterne Festival
19 Ağustos - Weeze (GER) - San Hejmo
25 Ağustos - Haarlemmermeer (NLD) - Mysteryland

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...