Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Massano ile melodic techno rüzgarı 12 Kasım’da Kastel’de

12 Kasım Cuma günkü buluşmada ayrıca Egemen Kurbetli de kabin başında olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Kasım 2021
Massano ile melodic techno rüzgarı 12 Kasım’da Kastel’de

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İngiliz DJ/prodüktör Massano (Sam Rose), 12 Kasım Cuma günü melodic techno ezgileriyle dolu performansı ile Kastel’de İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek.

Müzik anlayışını şekillendiren Liverpool’da geçen yıllarının bir birikimi olarak 2020 yılının başlarında kendi plak şirketi Eternity Sounds’dan yayımladığı çıkış teklisi “Visitors” çalışmasından itibaren çok hızlı bir yükseliş grafiği yakalayan sanatçı, techno’ya melodik, hareketlendirici ve büyüleyici prodüksiyonlarıyla modern yorumlamalar katan en parlak yeteneklerden biri.

Dinleyici oranları listesinde son zamanlarda İstanbul’un zirvede yer aldığı Massano, geçen yıl Running Clouds’dan çıkan “The Feeling” başta olmak üzere “In Your Eyes”, “Return”, “Velotica’” ve “Dark Paths” gibi birçok etkileyici çalışmaya sahip. Sanatçının bu yıl Afterlife’ın “Unity” derleme serisinin 2’nci albümünde yer alan “Solitude” parçası da kayıtlara geçen bir başka önemli prodüksiyonu oldu.

Sanatçı son olarak dört orijinal çalışma ve bir remiks içeren “Symbolism” isimli kısaçalar albümünü dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Hızlı yükselişiyle Tale Of Us, Mind Against, Kevin de Vries, Mathame, Undercatt ve Innellea dahil pek çok isim tarafından desteklenen ve dikkatle takip edilen Massano, 12 Kasım Cuma günü Kastel İstanbul sahnesinde performans sergileyecek. Etkinlikte sahne alacak bir başka DJ ise Egemen Kurbetli olacak.

Tüm ayrıntılar ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

MASSANO | KASTEL İSTANBUL, 12 KASIM 2021, CUMA

Massano'nun diskografisinde yer alan öne çıkan yapımları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...