Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Maya Jane Coles’un son albümü plak ve CD formatlarda çıkıyor

Sanatçı, 28 Ocak Cuma Klein Phönix’te sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Ocak 2022
Maya Jane Coles’un son albümü plak ve CD formatlarda çıkıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Maya Jane Coles, geçtiğimiz yıl dijital platformlarda yayımladığı stüdyo albümü “Night Creature”ı plak ve CD formatlarda çıkaracak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sanatçının beşinci stüdyo albümü olan ve I/AM/ME etiketiyle çıkan “Night Creature”, Coles’un kariyerindeki en kulüp ve dans pisti odaklı yapımlar içeren albüm çalışması olarak öne çıkmıştı. Sipariş verilen albüm CD’lerini imzalarken çekilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan sanatçı, “Albüm CD’lerinizi imzalamakla bir süredir meşgulüm. Plaklar da geliyor. Ön sipariş veren herkeze sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bileğim ağrısa da hepiniz buna değersiniz” ifadelerini kullandı.

Albümün ön siparişe açılan imzalı CD ve plak versiyonları 11 Şubat’ta çıkacak. Coles son günlerde bunun mutluluğunu yaşarken kendisi için bir diğer heyecan verici gelişmeyi de takipçileriyle paylaşarak mart ayında Londra Village Underground’da kendi şovu Night Creatures’ı düzenleyeceğini duyurdu.

Sanatçı ayrıca 28 Ocak Cuma günü Klein Phönix’te İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya gelecek. Etkinlikte Coles’a Funkamel, Yang ve b2b performanslarıyla Orkun Bozdemir ile Serhat Demiral eşlik edecek.

Maya Jane Coles’un beşinci stüdyo albümünü şu ana kadar dinleme fırsatınız olmadıysa aşağıda inceleyebilir, 28 Ocak Cuma günü için Klein Phönix’teki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Albümün CD ve plak sürümlerine erişmek için buraya tıklayın.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...