Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Melih Emirgan ve Ertan Topal güçlerini Sheriff Noise projesinde birleştirdi

İkilinin Sheriff Noise mahlası altındaki ilk parçası ‘Somon DNA’ dijital platformlarda

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Mayıs 2021
Melih Emirgan ve Ertan Topal güçlerini Sheriff Noise projesinde birleştirdi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Melih Emirgan ve Ertan Topal’ın hi-tech break adını verdikleri yenilikçi müzik türündeki ortak çalışmalarını müzikseverlere sunmak amacıyla oluşturdukları Sheriff Noise projesi ilk teklisini yayımladı.

Birbirlerinden tamamen farklı müzik tarzlarını benimseyen ve bir yılı aşkın süredir projeyi şekillendirmek için birlikte çalışan iki arkadaşın kurduğu bir grup olan Sheriff Noise, yenilikçi müzikal yaklaşımlarında oldschool techno elementlerini breakbeat ritimleriyle minimal bir şekilde sentezliyor.

Çocukluk yaşlarından itibaren kendi tarzını ve müzik dilini oluşturma hayaliyle 2018’de Emirgan adı altında profesyonel olarak müzik prodüksiyonu yapmaya başlayan ve 2019 yılında müzik prodüksiyon eğitmenliğine başlayan Melih Emirgan, aynı yıl ilk teklisi olan “Cut Off”u ve kısa süre sonra “I’m Scared Boss” teklisini yayımladı. Sanatçı ayrıca Future Forward Music’in Mart ayı sonunda çıkardığı “The Void” derleme albümünde “Echo Chamber” isimli solo çalışmasıyla yer aldı.

Sheriff Noise’da Melih Emirgan’a eşlik eden Ertan Topal ise 2019 yılından beri elektronik müzik prodüktörlüğü alanındaki çalışmalarına devam etmekle birlikte, sürdürmekte olduğu mühendislik eğitimi kapsamında elektronik müziğin matematiksel formlarını kullanarak synthesizer tasarlamak üzerine mühendislik çalışmalarına devam ediyor.

DJ/prodüktör Kedimari’nin kurucusu olduğu Synæstesia Records’dan çıkan “Somon DNA” isimli tekliyi aşağıda dinleyebilirsiniz.

Emirgan

Ertan Topal

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...