Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Fideles'ten Monolink'e yeni remiks

Fideles, Monolink'in son albümü "Under Darkening Skies"a ait hit parçalardan "Otherside"ı remiksledi

  • MELİS ÖZEK
  • 10 Haziran 2022
Fideles'ten Monolink'e yeni remiks

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Fideles, Monolink'in son albümü "Under Darkening Skies"a ait hit parçalardan "Otherside"ı remiksledi. Çalışma, 10 Haziran'da Embassy One Records etiketiyle yayımlandı. Güney İtalya, Tarantolu Daniele Aprile ve Mario Roberti'nin ortak projesi Fideles, melodik ve epik unsurların dengeli, bir o kadar da mükemmel uyumu olarak tanımlanabilir. Embassy One Records etiketi ile yayınlanan bu yeni remiks, eterik unsurlar üzerine inşa edilen derin ve atmosferik bir eser.

Alman elektronik müzik yapımcısı ve söz yazarı Monolink, büyüleyici bir anlatım yapısıyla elektronik ritimleri zenginleştiren çok yönlü bir müzisyen. Gitar akortları sentetik seslerle birleşiyor, hipnotik bas titreşimleri duygusal vokallerle buluşuyor. Bahsi geçen, zihin tetikleyici bir tutku.

Monolink'e has duygu dolu vokaller, Fideles'e ait ritmik bas dizilimleri ve melodik nakaratla eşleşince ortaya çıkan, dans pistlerinde histeri yaratacak bir enerji olmuş. Tribal synth'lerle dolu yedi dakikalık bu yeni remiks, ses manzaraları ile dolu müzikal yolculuklarının ötesine geçiyor. Parçanın özgün bas altyapısı, İtalyan ikilinin duygusal enerjisi ile birleşiyor. Remiks, Monolink'e ait “Am I losing my mind? Welcome to the other side" sözlerini yaşatıyor müzikseverlere.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...