Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Murat Salman’ın Rednod ve Ezgi Kosa iş birliğiyle hazırladığı yeni teklisi ‘Give It To Me’ çıktı

Spinnin’ Records bünyesindeki plak şirketi CONTROVERSIA’dan çıkan teklinin klibi İstanbul’da çekildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Kasım 2020
Murat Salman’ın Rednod ve Ezgi Kosa iş birliğiyle hazırladığı yeni teklisi ‘Give It To Me’ çıktı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/prodüktör Murat Salman “Give It To Me” adlı yeni bir tekli çıkardı.

Yeni teklisinde çalışmalarını İstanbul’da sürdüren müzik prodüktörü Rednod ve vokalist Ezgi Kosa ile birlikte çalışan Murat Salman, son yıllarda yaptığı müzik yapımlarıyla Tiësto, KSHMR, Steve Aoki, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike ve Martin Garrix gibi dünya yıldızlarının desteğini almış olmasıyla tanınıyor.

Daha önce “Time Flies”, “Gravity”, “Chief”, “Nightmare”, “Bottle” ve “Sydance”in de aralarında olduğu birçok başarılı orijinal çalışmaya imza atan Salman, 2016 yılında Sofi Tukker ve Betta Lemme’nin “Awoo” parçasını Adam Aesalon ile birlikte remikslemiş ve çalışma Ultra Music’ten yayımlanmıştı. Salman’ın diskografisindeki çalışmalar, Spotify’ın editöryal çalma listelerinde kendinde yer bulduğu gibi YouTube üzerindeki pek çok büyük müzik kanalı tarafından da destek görmüştü.

Sanatçının yeni teklisi “Give It To Me”, Warner Music Group bünyesindeki Spinnin’ Records’ın alt plak şirketlerinden biri olan ve Brezilyalı sanatçı Alok tarafından yönetilen CONTROVERSIA etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Türkiye’den üç müzisyenin ortak çalışmasıyla ortaya çıkan “Give It To Me” için çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen bir müzik videosu da hazırlandı. Video, Spinnin’ Records’ın YouTube sayfasında müzik tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Çalışmaya resmî müzik dinleme platformlarından ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilir, “Give It To Me”nin video klibini aşağıda izleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...