Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Circoloco ve Amelie Lens'in Exhale turu OFFSónar 2020 sahne programında

Dixon ve Âme de Barcelona'daki etkinliğin sahne listesinde yer alan sanatçılar arasında

  • AHMET AYDEMİR
  • 16 Aralık 2019
Circoloco ve Amelie Lens'in Exhale turu OFFSónar 2020 sahne programında

Barcelona'nın yüksek katılımlı festivallerinden OFFSónar'ın Haziran 2020'deki üçüncü organizasyonunun sahne programı şekillenmeye başladı.

18-21 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek festival, Plaza Mayor, El Monasterio ve Carpa & Picnic olmak üzere şehrin üç farklı lokasyonunda dans müziği tutukunlarını ağırlayacak.

OFFSónar, üçüncü organizasyonunda Circoloco, Drumcode, Innervisions ve Detroit Love'ın aralarında olduğu plak şirketi ve etkinlik konseptlerini Barcelona'ya davet ediyor olacak. 10 Nisan 2020'de Label Project sunumuyla Zorlu PSM'ye de gelecek olan Amelie Lens'in Exhale turu, OFFSónar festivalinin açılış gününde Carpa & Picnic'e kurulacak.

Festivalin ikinci günü olan 19 Haziran'da ise müzikseverler Mayor Plaza'da Paul Kalkbrenner ve Boris Brejcha'nın özel performanslarını takip etme fırsatı elde edecek. Sónar İstanbul 2020 kapsamında Türkiye'de sergileyeceği performans merakla beklenen Adam Beyer, OFFSónar'ın üçüncü günü 20 Haziran'da Drumcode sahnesinin sunumunu yapacak.

Önümüzdeki dönemde tüm sahne listesini açıklaması beklenen OFFSónar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve erken dönem biletlere ulaşmak için festivalin internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...