Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

OH, HAYIR! ve Alp Mutlu’dan yenilikçi Türkçe deep house teklisi: ‘sesli mesaj’

İkili, son zamanların trendlerinden “stutter house” furyasını Türkçeye uyarladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Ağustos 2023
OH, HAYIR! ve Alp Mutlu’dan yenilikçi Türkçe deep house teklisi: ‘sesli mesaj’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren prodüktör OH, HAYIR! (Mehmet Erden) ve müzisyen & söz yazarı Alp Mutlu, ‘sesli mesaj’ adını verdikleri yeni bir ortak çalışma yayımladı.

Son zamanlarda trend olan “stutter house” furyasını Türkçeye uyarlayan sanatçılar, yeni bir müzik trendine öncülük etmeyi hedefliyor.

Müzik kariyerine OH, HAYIR! olarak devam eden ve 2012 yılından beri prodüktörlük yapan Mehmet Erden, lise yıllarında dans ve house müziğine duyduğu ilgiyle müzik üretimine başladı.

Son zamanlarda ‘Tiësto - Lay Low (Arem Özgüç & Arman Aydın Remix)’ ve Spinnin’ Records etiketli ‘Arem Özgüç & Arman Aydın - Alarma’ parçalarında da co-producer olarak adından bahsettiren OH, HAYIR!, Tomorrowland One World Radio’da ‘Let’s Clap’ adlı parçası ile yer almıştı.

Küçük yaşlarda başladığı piyano eğitimi ve sonrasında diğer enstrümanlara duyduğu ilgi sayesinde müzikle tanışan Alp Mutlu ise, 2017’de yapmaya başladığı cover’ları sosyal medya platformlarında paylaşarak üretimine başladı. Yaptığı cover çalışmalarıyla yetinmeyen Alp Mutlu, artık kendi şarkılarını yazmak istediğine karar verirken elektronik müziğe ve Türkçe Pop’a duyduğu ilgiden beslendi.

2019 yılında ilk resmi çalışmasını çıkardıktan sonra şarkı üretimine hız kesmeden devam eden Alp Mutlu, kendisi için ürettiği işlerin yanı sıra Arem Özgüç, Arman Aydın ve Murat Boz gibi isimlerle çalışma fırsatı buldu.

‘sesli mesaj’ı aşağıda dinleyebilir, favori müzik platformunuz üzerinden ulaşmak için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...