Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

OH, HAYIR! yeni tekli çıkardı: ‘My Fantasy’

Soundtype'tan çıkan çalışma, sanatçının geçen yıl aynı müzik şirketinden çıkan ‘Alright’ teklisini takip ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Nisan 2022
OH, HAYIR! yeni tekli çıkardı: ‘My Fantasy’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını İstanbul'da sürdüren DJ/prodüktör OH, HAYIR! (Mehmet Erden), “My Fantasy” isimli yeni bir tekli yayımladı.

Müzik kolektifi ve plak şirketi Soundtype’tan çıkan proje, sanatçının geçtiğimiz yıl aynı plak şirketinden çıkardığı “Alright” teklisini takip ediyor. OH, HAYIR! geçen yıl ayrıca “Set Me Free”, “Drown”, “Ravens”, “Got Me Excited” ve “Waiting For You” isimli çalışmalarıyla da beğeni toplamıştı.

Sanatçının yeni projesi “My Fantasy”, tech house ve diskonun karakteristik yönlerinin belirgin olduğu yapısıyla öne çıkıyor. Bundan önceki müzik çalışmalarında DJs from Mars, İlkay Şencan, Arem Özgüç & Arman Aydın, Manse gibi isimlerden destek alan OH, HAYIR!, “Set Me Free” ve “Got Me Excited” projeleri ile geçen sene Spotify Türkiye Hit Dans listesinin kapak yüzü olma, “Alright” ile Spotify Hollanda Hot New Dance çalma listesinde yer alma ve 2020 yılında çıkardığı “Chicho” isimli parçası ile de geçtiğimiz ay Spotify Türkiye Viral 100 listesine girme başarısı göstermişti.

OH, HAYIR!'ın klasik disko seslerini günümüz modern house tınılarıyla birleştirerek oluşturduğu füzyonun yeni örneği “My Fantasy”yi aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...