Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Olağanüstü rave deneyimi ile Rave Rebels Brüksel'de

Solomun, Paula Temple, Mall Grab, Ellen Allien, Héctor Oaks, Joris Voorn ve daha fazlası ile sürreal anlara tanıklık edilecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Ağustos 2022
Olağanüstü rave deneyimi ile Rave Rebels Brüksel'de

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Brüksel'de 30.000'in üzerinde raver'ı buluşturan başarılı etkinliklerin sahibi Kompass Klub ile Rave Rebels, Belçika'nın başkenti Brüksel'e taşınmakta. 8 Ekim Cumartesi 19.30'dan itibaren Brüksel Expo'da sürreal anlara tanıklık edecek binlerce tutkun. Etkinlik iki ayrı sahnede gerçekleşecek. Rave Rebels tarihinde bir ilk. Dans müzik ve techno tutkunları için ideal.

Belçika'nın elektronik müzik tarihini es geçmek imkansız. Esnek spektrumda, derin dans müzik kültürüne sahip çekici noktalarından Avrupa'nın. Rave Rebels ile bu meşhur itibar; 12 saatlik ışık, sarsıcı görseller ve son düzey seste bambaşka anlara dönüşecek. Rave algısına evrim.

Etkinlikte sahne alacak Solomun, Joris Voorn, Paula Temple, Mall Grab ve benzeri başarılı sanatçılara; The Subs, Cherry Moon Trax ve Joyhauser B2B Push eşlik edecek. Solomun'un 2022 sezonu için planlanan tek Brüksel performansı; Joyhauser B2B Push içinse dünya prömiyeri.

Belçika topraklarına uluslarası yelkenler açılmakta senelerdir. Enrico Sangiuliano'nun ifadesi durumu tanımlar nitelikte: "Belçika'da sahne almak içten bir zevk. Damarlarında techno kanı ile dolaşan tutkulu insanlarla çevrili olmak bir çılgınlık. Kökleşmiş kuvvetli bir techno kültürü hakim."

Avrupa'nın başkenti yerinde bir karar. Nitekim Brüksel için organizatörler de, "Yeniliklere açık, zarif ve verimli. Başkent elektronik müzik kültürüne aşina, dansa da hep hazırlar. Avrupa'nın başkenti konumunda bulunması da ülke çapında ve uluslararası çekiciliği arttırmakta. Hazırız" ifadelerini kullanmakta.

Etkinlik detaylarına ve biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...