Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

İlkbahardaki ilk The Falls gecesinin konukları Patrice Bäumel ve Konstantin Sibold

5 Mart Cumartesi günü 42 Venue’de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Sezer Uysal ve Alan Cutt sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 24 Şubat 2022
İlkbahardaki ilk The Falls gecesinin konukları Patrice Bäumel ve Konstantin Sibold

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

The Falls etkinlikleri ilkbahara merhaba dediğimiz ilk günlerde kaldığı yerden devam edecek. 5 Mart Cumartesi günü 42 Venue’de ağırlanacak isimler bu kez Patrice Bäumel ve Konstantin Sibold.

Patrice Bäumel, Hollanda yeraltı sahnesinin en etkili temsilcilerinden biri. Trouw Amsterdam’daki özellikle çoğu zaman yedi saati aşan extended setleriyle ismini duyurmaya başlayan sanatçı, Beatport listelerinde istikrarlı şekilde zirveyi gören müzik çalışmaları ve şovlarında planlı ilerlemenin yanı sıra şans ve rastlantısallık faktöründen de en verimli şekilde faydalanmayı bilen bakış açısıyla fark yaratıyor. Global Underground için hazırladığı mix albümü ile kariyerine önemli bir değer katan Patrice Bäumel; Afterlife, Kompakt, Get Physical ve Watergate gibi tanınmış plak şirketleriyle pek çok proje üretti.

Gecenin bir diğer özel konuğu olan Konstantin Sibold, 2009 yılında Stuttgart'ın ünlü kulüplerinden Rocker 33'nin en genç resident DJ'i olarak sahnelere adım attı ve çok geçmeden Alman yeraltı müziğinin gelişimine önemli katkılar sunacak olan “Common Sense People” isimli parti serisinin kurucuları arasında yer aldı. Lana Del Rey, Gus Gus ve Röyksopp'un parçalarına yaptığı remix’lerle geniş müzikal spektrumdaki dinleyici kitlesine hitap etmeyi başaran sanatçı; aralarında Innervisions, Defected, Cocoon, Kompakt ve Afterlife’ın da olduğu pek çok plak şirketinden house, techno ve indie-pop’tan benzersiz örnekler sunan çalışmalarıyla beğeni topladı.

5 Mart Cumartesi günü müziğin atmosferine yön veren diğer iki isim, Türkiye’nin yetiştirdiği en özel yeteneklerden biri ve genç plak şirketi Theory X’in kurucusu olan Sezer Uysal ile kısa bir süre önce iki parçalık “Generation” kısaçalarını yayımlayan The Falls kurucusu Alan Cutt olacak.

Etkinlik biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

THE FALLS PRESENTS PATRICE BÄUMEL & KONSTANTIN SIBOLD | 42 VENUE - 5 MART 2022, CUMARTESİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...