Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar Istanbul 2022’nin ilk etap sanatçıları açıklandı

Festivalin 6’ncı buluşmasında ziyaretçiler müziğin keyfini ayakta yaşayacak

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE
  • 20 Şubat 2022
Sónar Istanbul 2022’nin ilk etap sanatçıları açıklandı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sónar festivalinin 2022’deki ilk etabı İstanbul’da gerçekleşecek. 18-19 Mart 2022 tarihlerinde üst üste altıncı kez düzenlenecek Sónar Istanbul’un bu yılki programı için ilk etap sanatçılar ve Sónar+D panel programının ilk detayları belli oldu.

Festivalin 18 Mart Cuma günkü açılış programında The Blessed Madonna, Honey Dijon, Anfisa Letyago, Loraine James, Red Axes, Volvox, Wehbba ve Leon Vynehall dans pistlerini hareketlendiren sanatçılar olurken, 19 Mart Cumartesi günkü programda HAAi, TSHA, Terr, HVOB ve b2b performanslarıyla Ȃme ve Dixon sahnede olacak.

Ricard Robles, Enric Palau ve Sergi Caballero’nun öncülük ettiği girişimin sonucu olarak 1994 yılında ilk kez Barcelona’da düzenlenen ve bugüne uzanan süreçte dünyanın trend belirleyici en saygın festivallerinden biri olan Sónar bu yıl 29. yılını, ilk olarak 2017’de düzenlenen Sónar Istanbul ise 6. yılını kutluyor.

Müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi bir araya getiren Sónar Istanbul 2022’nin Sónar+D panel programından ilk detaylar da ayrıca gün yüzüne çıktı. Metaevren ve oyun dünyasının kesişim noktaları, NFT’lerin sürdürülebilirliği, iklim değişikliği ve sinema gibi konuların ele alınacağı panellerde Refik Anadol, Simay Bahçıvan, Utku Güven, Kaya Genç, Müge Turan ve Nil Ertürk dahil pek çok konuşmacı yer alacak. Lalin Akalan küratörlüğündeki Sónar+D Istanbul 2022 programına ücretsiz kayıt olunabiliyor.

Festivalin 2021'deki 5'inci organizasyonu, pandemi tedbirleri kapsamında oturmalı düzende gerçekleşmişti ancak müzik tutkunları Sónar Istanbul 2022’de festival coşkusunu ayakta yaşayacak.

Her zamanki adresi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 18 ve 19 Mart’ta düzenlenecek Sónar Istanbul 2022’deki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edin.

SÓNAR ISTANBUL 2022 | ZORLU PSM, 18-19 MART 2022

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...