Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Pete Tong ortak projelere yer verdiği 8 parçalık kısaçalar yayımladı

Yeni kısaçalar, Tong’un ‘Classics’ formatı altında çıkardığı dördüncü çalışması oldu

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Aralık 2021
Pete Tong ortak projelere yer verdiği 8 parçalık kısaçalar yayımladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pete Tong, Classics formatı altında hazırladığı albümlerine bir yenisini ekledi.

“Pete Tong + Friends: Ibiza Classics” adlı yeni kısaçalar albüm, Pete Tong’un uzun dönemdir birlikte çalıştığı kondüktör Jules Buckley başta olmak üzere çeşitli sanatçılarla yapılan sekiz ortak çalışmayı içeriyor.

Kış mevsimine iyiden iyiye alıştığımız günlerden geçerken İbiza ruhundan uzaklaşmamamızı sağlayarak dinleyicileri Beyaz Ada’nın müzikal esintileriyle çevreleyen albümde Becky Hill, Riton, ARTBAT, Kölsch, Vula, Tale Of Us, Eats Everything, Elderbrook ve Franky Wah ile ortak yapım parçalar dikkat çekmekte.

Tong, kısaçalar albüm çıkmadan bir süre önce Hans Zimmer’ın “Time” eserinin Tale Of Us ve Jules Buckley iş birliğiyle yeniden yorumlandığı parçayı paylaşmıştı. Pete Tong’un Classics formatı altındaki albüm yapımları ilk olarak 2016 yılında Buckley ve Heritage Orkestrası’nın 50 dans müziği parçasını orkestral tınılarla yeniden yorumladığı projesiyle başlamış ve Birleşik Krallık müzik listelerinde zirveyi görerek hem ülke çapında hem de Avrupa’nın farklı ülkelerinde tüm biletleri satılan şovları beraberinde getirmişti.

Pete Tong, yeni çalışma ile ilgili şunları söyledi: “Pete Tong + Friends, İbiza klasikleriyle yarattığımız hikayeyi ileri bir noktaya taşıyor. Favori sanatçı, DJ ve prodüktör dostlarımdan bazıları ile bu projede iş birliğine gitmek çok ilham verici bir süreç oldu. Sekiz eseri yeni bakış açılarıyla yorumladığımız bu albümde Kölsch ve Elderbrook ile hazırlanan yeni bir orijinal yapım da var. Hepsini dinleyicilerimizle bir araya geleceğimiz şovlarda canlı performe etmek için sabırsızlanıyorum.”

Ministry Of Sound etiketiyle çıkan albümü aşağıda dinleyebilir, 4 Şubat’ta çıkacak plak versiyonuna buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...