Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Picnic & Gathering'in bu yılki ilk buluşması 23 Temmuz’da Life Park Q Garden’da

Kazy Lambist, Xique-Xique, Menachem 26 ve Kantel, 23 Temmuz’da Picnic & Gathering sahnesinde

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Temmuz 2022
Picnic & Gathering'in bu yılki ilk buluşması 23 Temmuz’da Life Park Q Garden’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Picnic & Gathering festival serisinin bu yılki ilk etkinliği 23 Temmuz Cumartesi günü konuklarını İstanbul Life Park Q Garden’da ağırlayacak.

Kazy Lambist, Xique-Xique, Menachem 26 ve Kantel’in sahne alacağı buluşma, alternatif müzik performanslarının yanı sıra gurme restoranların, ünlü barmenlerin, özgün sanatçıların ve lokal tasarım markalarının katılımıyla birçok yaratıcı deneyim alanına hitap edecek.

Elektronik elementleri akustik enstrümanlarla harmanladığı tarzıyla tanıdığımız, son olarak “Nasty” teklisiyle yeniden dikkatleri üzerine çeken Kazy Lambist, canlı performansıyla sahnedeki yerini alırken, Berlin’den global sahneye uzanan yolculuğunu perküsif elementler, canlı enstrümanlar ve etkileyici vokallerle oluşturduğu kendine has tarzı ve dinamik sahne performansı ile sağlamlaştıran Xique-Xique Picnic & Gathering’in bir diğer konuğu olacak.

Projesinde kendisinden çok büyükbabası ve atalarından miras kalan Sefarad kültürüne odaklanan, bu yıl “530 Years” ve “Hodeya” gibi ilgi çekici çalışmalara imza atan Menachem 26 ve eklektik setleriyle ve etkileyici sahne performansıyla Türkiye sahnesinin heyecan verici isimlerinden Kantel, doğayla iç içe ayrıcalıklı festival deneyimi Picnic & Gathering’de müziğe yön veren isimler arasında yer alacak.

Etkinlikte ayrıca kaliteli yeme içme deneyimi için gurme lezzet alanları, çeşitli ilgi alanlarına yönelik atölye programları ve özgün sanatçıların tasarımlarını içeren marka stantları da hazır bulunuyor olacak.

Picnic & Gathering’in 23 Temmuz buluşmasının biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

PICNIC & GATHERING | 23 TEMMUZ 2022, CUMARTESİ - LIFE PARK Q GARDEN

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...