Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

RE:VOLT geceleri 4 Eylül’de Stef Mendesidis ile geri dönüyor

Sumaland’deki etkinlikte ayrıca Jehra, Kamarok, ONUR ve Unv de sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Eylül 2021
RE:VOLT geceleri 4 Eylül’de Stef Mendesidis ile geri dönüyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2019 yılından beri düzenlediği etkinliklerle Türkiye techno ekosisteminin dikkatle takip edilen kolektiflerinden biri haline gelen RE:VOLT, bir yıllık aranın ardından 4 Eylül Cumartesi günü Stef Mendesidis’in sahne alacağı buluşma ile etkinliklerine yeniden başlıyor.

Selanik’te büyüyen, bölgede yerel rave partilerinde erken dönem techno akımını tecrübe ederek müzik kariyerini şekillendiren Stef Mendesidis’in serüveni, 2012 yılında Moskova’ya taşınmasıyla devinim kazandı. Bir yıl sonra kentin bilindik kulüplerinden Monasterio’nun resident DJ’i oldu. Kendi prodüksiyonlarında tek seferde alınan analog kayıtlar kullanmayı bir yöntem olarak belirleyen, techno’yu canlı biçimde bağlamsal doğaçlama pratiğiyle üreten sanatçı Planet X, Klockworks ve Projekts gibi hatırı sayılır plak şirketlerinden etki uyandıran yapımlar çıkardı ve endüstrinin kalburüstü isimleriyle çeşitli etkinliklerde aynı sahneyi paylaştı. Mendesidis ayrıca Charlotte de Witte’in Mixmag için 2019’da hazırladığı cover mix’te “Cyber Document” parçası ile boy göstermişti.

RE:VOLT’un Sumaland'deki geri dönüş etkinliğinde ayrıca Jehra, Kamarok, ONUR ve Unv de sahnede olacak. Etkinlik biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edin.

RE:VOLT OPEN AIR: STEF MENDESIDIS | SUMALAND, 4 EYLÜL 2021

Stef Mendesidis'in geçtiğimiz aylarda Planet X plak şirketinin “100 Years of Colombia” derlemesinde yer alan “Core 33” parçasını dinleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...