Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Samsung akıllı hoparlörüyle birlikte gelen portatif projektör ürününü tanıttı

The Freestyle, çalınan müziği analiz ederek ona uygun görsel efektler yaratıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Ocak 2022
Samsung akıllı hoparlörüyle birlikte gelen portatif projektör ürününü tanıttı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Samsung, büyük teknoloji devlerinin yeni ürünlerini kullanıcılarla buluşturduğu Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES 2022) yeni mobil hoparlör ve projektör ürünü The Freestyle’ı tanıttı.

Gelişmiş teknoloji ürünü olan The Freestyle, sıra dışı bir görsel-işitsel deneyim yaratarak bulunduğunuz her yerde müziğin ve eğlencenin tadını çıkarmanız için tasarlandı. 180 derece döndürülebilir dinamik açıya sahip projektörü; masa, duvar ve tavan gibi akla gelebilecek her yüzeye 100 inçe kadar yüksek kalitede video görüntüsü yansıtmaya imkan tanıyor. 360 derece ses yayılımı sağlayacak şekilde dizayn edilen entegre hoparlöründe ise müzik dinleme deneyiminde kaliteden ödün verilmiyor. Cihazın akıllı teknolojisi, isteğe bağlı olarak çalınan müziğe uygun görsel efektler yaratarak projektörden yansıtmanıza olanak tanıyor. Uzaktan kontrol özelliği de barındıran The Freestyle’ı ses komutlarıyla yönlendirmek ayrıca mümkün.

The Freestyle’ın bir diğer kullanışlı özelliği, standart E26 ampul girişlerine monte etmeyi sağlayacak ek soketle birlikte gelmesi. Ürün bu sayede istenen yansıtma açısını yakalamak için en uygun şekilde konumlandırmaya elverişli hale geliyor.

Henüz satışa sunulmayan The Freestyle ile ilgili teknik detayları incelemek ve satış süreciyle ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak için bu sayfayı takibe alabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...