Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sedef Adasï Berghain’ın yeni resident DJ’i oldu

HAMAM Nights parti serisinin kurucusu ayrıca kulüp bünyesindeki sanatçı ajansı Ostgut’a katıldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Nisan 2022
Sedef Adasï Berghain’ın yeni resident DJ’i oldu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çalışmalarını Almanya’da sürdüren Türk asıllı DJ/prodüktör Sedef Adasï, Berlin’in ikon kulübü Berghain’ın yeni resident DJ’i oldu.

Ayrıca tur programlarının düzenlenmesinde bundan böyle Berghain bünyesindeki sanatçı ajansı Ostgut tarafından temsil edilecek olan sanatçı, Münih’teki Blitz Music Club’ın da resident DJ’lerinden biri.

Almanya’nın Bavyera eyaletinin güney-batısında yer alan Augsburg’da başlattığı queer parti serisi HAMAM Nights ile bölgenin en dikkat çekici promoter’larından da biri olma hüviyetini elinde bulunduran Sedef Adasï, son olarak Kuzey İrlandalı sanatçı Hammer’ın “Freq AM” parçasında yaptığı remiksle beğeni toplamıştı. “Gel Gidelim”, “Tender Trip”, “That Escape”, “Turbo Ride” ve “Mermaids on Acid” gibi başarılı çalışmalar, Sedef Adasï’nın kişisel diskografisinde dikkat çekenler arasında.

Bölgenin eğlence hayatında Acid Ayşe alter egosuyla da ayrıca tanınan sanatçı, Berghain’da resident oluşuyla ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçileriyle paylaştı.

Sanatçının DGTL Amsterdam 2019 şovunu ve en yeni müzik çalışması olan “Freq AM”e yaptığı remiksi aşağıda inceleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...