Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar Istanbul 2021’in ilk isimleri açıklandı

Sónar Istanbul’un beşinci buluşması 2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek

  • SÓNAR ISTANBUL İŞ BİRLİĞİYLE | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER
  • 10 Eylül 2021
Sónar Istanbul 2021’in ilk isimleri açıklandı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sónar Istanbul’un 2 ve 3 Ekim’de düzenlenecek beşinci buluşmasında ilk etap sanatçılar duyuruldu.

Pandemi krizi tüm dünyayı etkisine almadan önce 2020 yılında Türkiye’de düzenlenen son festival olarak kayıtlara geçen Sónar Istanbul’un yeni organizasyonunda adres her zaman olduğu gibi yine Zorlu PSM. Müziği, yaratıcılığı ve teknolojiyi bir araya getiren Barcelona merkezli festivalin İstanbul ayağının bu yılki programı için açıklanan ilk isimler 'Climats' Live ft Raphaelle Macaron projesi eşliğinde Acid Arab, derin, güçlü ve duygusal dokuları birbirine harmanladığı performansıyla Christian Löffler & Ensemble görsel-işitsel şovu, müziklerine yetiştikleri şehir Londra'nın karakteristiğini yansıtan Ed, Lloyd ve Harvey üçlüsünün oluşturduğu Kerala Dust, ambient’tan techno’ya, dub’dan rock, caz ve jungle esintilerine uzanan yelpazedeki girift tarzlarıyla fark yaratan Mouse On Mars, elektronik müzik sanatçısı Toph Taylor’ın vokal ve melodik unsurları önde tuttuğu solo projesi SOHN ve üretimlerindeki yoğun ses evrenini güçlü synth’lerle ve etkili ritmik örüntülerle öne çıkarak Weval oldu.

Festival, önceki yıllarda olduğu gibi sahne performanslarının yanı sıra yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturan yan etkinlikleriyle de yine göz doldurmaya devam edecek. Sónar Istanbul, yerli ve yabancı sanatçılardan oluşan görsel-işitsel performansların yer aldığı programını SonarHall ve SonarLED sahnelerinde gerçekleştirecek.

Yakında beşinci yıl programından daha fazla detay öğreneceğimiz Sónar Istanbul’daki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edin.

SÓNAR ISTANBUL | 2-3 EKİM 2021 - ZORLU PSM

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...