Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Sónar Istanbul 2021’in tarihi belli oldu

Sónar Istanbul’un beşinci buluşması 2 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SİNAN ARUSER
  • 26 Mart 2021
Sónar Istanbul 2021’in tarihi belli oldu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Pandemi krizi tüm dünyayı etkisine almadan önce 2020 yılında Türkiye’de düzenlenen son festival olan Sónar Istanbul cephesinden müzik ve sanat tutkunlarını sevindiren bir haber geldi.

Sónar Istanbul’un beşinci buluşmasının 2 Ekim 2021 tarihinde yapılacağı açıklandı. Türkiye’de etkinlik sektörünü kapsayan normalleşme adımlarındaki belirsizlik nedeniyle Sónar Istanbul 2021’in dijital ortamda mı yoksa ziyaretçilerin Zorlu PSM’ye kabul edileceği fiziksel bir etkinlik kapsamında mı gerçekleşeceği şimdilik netlik kazanmış değil.

Gelişme, Sónar’ın anavatanı Barcelona için duyurduğu yeni takvimlemesiyle birlikte kamuoyuyla paylaşıldı. Bu sonbahar, Barcelona’da iki fiziksel katılımlı festival düzenlenecek. 27 ve 28 Ekim’de yapay zeka ve müzik üretiminin kesişim noktalarına ışık tutan bir festival Sónar tarafından ilk kez Barcelona’da düzenlenecek. Hemen ardından, 29 ve 30 Ekim tarihlerinde ise Barcelona Çağdaş Kültür Merkezi’nde (CCCB) konuşma, panel ve müzik performanslarının yer alacağı, ayrıca Sónar+D programının da dahil olacağı ayrı bir festival daha ziyaretçileri kabul ediyor olacak.

Sónar Barcelona’nın bu yaz yapılması planlanan genel festival programının tarihleri ise 15-18 Haziran 2022 olarak revize edildi.

Sónar Istanbul’la ilgili gelişmeleri takip etmeye devam etmek için bu sayfayı ziyaret edin.

Sónar İstanbul'a özel olarak hazırladığımız çalma listelerimizi dinleyin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...