Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Amsterdam Dance Event’in fiziksel katılımlı 2021 etkinliğinden ilk detaylar

ADE’nin ziyaretçi kabul edilen son organizasyonu 2019’da gerçekleşmişti

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Mart 2021
Amsterdam Dance Event’in fiziksel katılımlı 2021 etkinliğinden ilk detaylar

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Amsterdam Dance Event bu yıl Ekim ayında 25’inci organizasyonunu düzenleyeceğini açıkladı.

Geçen yıl koronavirüs krizi nedeniyle fiziksel katılımlı 2020 organizasyonu yerine dijital mecrada düzenlenen ADE, bu yıl 13-17 Ekim tarihleri arasında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da konuklarını ağırlıyor olacak.

Audio Obscura, DGTL, Awakenings, Elrow, Into the Woods, Loveland ve Docyard gibi organizatörler ile Paradiso, Concertgebouw, Panama ve Melkweg mekanlar, ADE 2021 programında boy gösteriyor olacak.

Melkweg ve Paradiso şimdiden sahne alacak sanatçıları duyurdu bile. Melkweg sahnesinde Dave Clarke ve Oliver Heldens, Paradiso sahnesinde ise Avalon Emerson ve Speedy J şu an için açıklanan isimler arasında.

108 yıllık geçmişe sahip Buma/Stemra iş birliğinin bir girişimi olan Amsterdam Dance Event, dünyanın en büyük kulüp tabanlı festivali ve elektronik müzik konferansı olarak biliniyor. Elektronik müzik çevresinde faaliyet gösteren birçok şirket, organizasyon ve kültür kurumları ile çok disiplinli iş birlikleri fırsatları yaratmak için hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden ADE ayrıca, normalleşmeyle birlikte müzik endüstrisinin COVID-19 dönemi sonrası nasıl bir şekillenme içine gireceğiyle ilgili de çok önemli göstergeleri de güz yüzüne çıkarıyor olacak.

ADE 2021’e katılmak isteyen müzik profesyonelleri, indirimli fiyat avantajıyla ADE Pro Pass geçişi için buradan ön kayıt yaptırabilir.

‘Dünyanın Ritmi: Amsterdam’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...