Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ableton Türkiye’deki potansiyel sertifikalı eğitmen ve sanatçı ağını toplumun tüm kesimleriyle genişletmeye hazırlanıyor

Ableton, herhangi bir ayrımcılığa maruz kalan her cinsiyetten kişiler, kadınlar ve LGBTQIA+ bireylerle öncelikli olarak ilişki kurmayı amaçlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Şubat 2022
Ableton Türkiye’deki potansiyel sertifikalı eğitmen ve sanatçı ağını toplumun tüm kesimleriyle genişletmeye hazırlanıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ableton’ın potansiyel sertifikalı eğitmen adayı ve sanatçı ağını toplumun tüm kesimleriyle genişletmeyi amaçladığı yeni eğitim serisi projesinde odaklandığı ülkelerden biri de Türkiye.

Berlin merkezli müzik teknolojileri şirketi; herhangi bir ayrımcılığa maruz kalan her cinsiyetten kişiler, kadınlar ve LGBTQIA+ bireylere yönelik başlatmaya hazırlandığı yeni eğitim serisi için, daha önce çeşitli engellemelere ve ayrımcılığa maruz kalan kişilerin ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmeyi hedefliyor.

Markanın bu adımla ilgili paylaştığı bilgi metninde, “Topluluğumuzu daha çeşitli bir sanatçı ağıyla yenilemek istiyoruz. Kadınlara, etnik ayrımcılığa uğramış insanlara ve LGBTQIA+ bireylere odaklanan çeşitli ve genç bir üretici topluluğuyla ilişki kurmak istiyoruz. Ayrıca, Certified Trainer beklentilerini belirlemek ve LGBTQIA+ üreticilerinin resmi sertifikalı eğitmen adayları veya sanatçıları olma yolundaki zorluklarını ve engellerini anlamak istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Türkiye’de yaşayan ve kendinizi bu hedef kitle içinde gören tutkulu bir Ableton kullanıcısıysanız, marka ile doğrudan iletişim kurmak ve ilerleyen süreçte detayları duyurulacak olan eğitim serisinde yer alma fırsatı edinmek için aşağıdaki formları doldurabilirsiniz.

CIS erkekler için bilgi formu
*Cis, Cisgender'in kısaltmasıdır: Cisgender (bazen cisseksüel veya cis olarak kısaltılır), cinsiyet kimliği doğumda atanan cinsiyetiyle aynı olan bir kişiyi tanımlar.

Kadınlar & LGBTQIA+ bireyler için bilgi formu

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...