Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

SOUNDSCAPE Festival 5-6 Ağustos’ta 3. kez Lifepark’ta

FKJ, Ash, Red Axes, Deer Jade, Deniz Kabu ve Menachem 26, SOUNDSCAPE sahnesinde yer alacak. Festivalin tüm sanatçılarının duyurusu için bekleyiş sürüyor...

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Nisan 2023
SOUNDSCAPE Festival 5-6 Ağustos’ta 3. kez Lifepark’ta

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

SOUNDSCAPE Festival deneyiminin 3’üncü buluşması 5-6 Ağustos’ta her zamanki adresi İstanbul Lifepark’ta gerçekleşecek.

Generic Music sunumuyla ilk olarak 2021’de müzik tutkunlarıyla buluşan iki günlük festival, elektronik müzikle bütünleşen tüm doğa seslerini İstanbul’un en büyük ormanlık etkinlik alanı Lifepark’ta deneyimletmiş ve ilk iki organizasyonunda Eelke Kleijn, Monolink, Be Svendsen, Paax Tulum, Jan Blomqvist, Sainte Vie ve Valeron dahil birçok ismi sahnesinde ağırlamıştı. Festival ayrıca, Generic Music'in 10'uncu yıl kutlamaları kapsamındaki "Istanbul Is On" etkinlik serisinin bir parçası olması bakımından da ayrıca önem taşıyor.

SOUNDSCAPE Festival'ın bu yılki programında Fransız multi-enstrümantalist Vincent Fenton’un canlı elektronik müzik projesi FKJ, Doğu'nun mistik ezgilerini saksafon, klavye, davul, gitar, üflemeli çalgılar ve organ gibi enstrümanlar kullanarak bunları elektronik müzik tınılarıyla birleştirdiği benzersiz performanslarıyla öne çıkan Ash ve synth-pop, post-punk, house, techno ve diğer elektronik müzik türlerini birleştirerek benzersiz bir tarz yaratan Red Axes ikilisinin yanı sıra melodik ve hareketlendirici tınıları müziğindeki mistisizmin parçası haline getiren Deer Jade, karanlık ve hiptonik olduğu kadar yaratıcılıktan ödün vermeyen çalışmalarıyla tanıdığımız Deniz Kabu ve projesinde kendisinden çok büyükbabası ve atalarından miras kalan Sefarad kültürüne odaklanan Menachem 26, şu ana kadar açıklanan sanatçılar arasında.

SOUNDSCAPE Festival 2023’ün tüm sanatçı listesinin çok geçmeden açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz yılki ikinci buluşmada canlı performanslar, yaratıcı atölyeler ve seçkin lezzet sunumları gibi pek çok farklı deneyimi de içeren programıyla hafızalardaki tazeliğini koruyan festivalin ağustostaki yeni edisyonunda bizleri hangi sürprizler bekliyor çok yakında göreceğiz.

Etkinlik biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilir, güncel gelişmelerden haberdar olmak için İstanbul'un en iyi yaz festivallerinden SOUNDSCAPE'in Instagram hesabını buradan takibe alabilirsiniz.

GENERIC MUSIC PRESENTS: SOUNDSCAPE FESTIVAL - LIFEPARK İSTANBUL, 5-6 AĞUSTOS 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...