Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Splice ve SoundCloud yeni yetenekleri öne çıkaracak ortak destek programı hazırladı

Proje kapsamında seçilecek kişilere sağlanacak destekler arasında 20 bin dolarlık pazarlama bütçesi de var

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Ekim 2021
Splice ve SoundCloud yeni yetenekleri öne çıkaracak ortak destek programı hazırladı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bulut tabanlı müzik oluşturma ve iş birliği portalı Splice ve müzik dinleme platformu SoundCloud, yeni jenerasyon yetenekleri öne çıkarıp destekleyeceği ortak bir destek programı oluşturdu.

Nova adı verilen destek platformu, kariyerini müzik üzerine şekillendirmek isteyen keşfedilmemiş yetenekleri Splice’ın Discord sunucusu üzerinden çeşitli adımları takip ederek müzik üretmeye ve ses tasarımı yapmaya davet ediyor. Splice üyeleri ve SoundCloud ekibi tarafından seçilecek dört yetenek, müzik çalışmalarını SoundCloud’un dağıtım ağı yoluyla tüm dünya ile buluşturma ve yeni projeleri için 20 bin dolarlık pazarlama desteği alma şansına erişecek. “Supernova” unvanı verilecek olan kazananlar, SoundCloud’un Repost ağına dahil edilerek projeleri profesyonel olarak desteklenecek. Yarışmanın kazananları ayrıca kendi Splice ses paketlerini yaratma sürecine de dahil olarak kapsamlı bir üretimsel deneyimi tecrübe etme fırsatı yakalayacak.

Herhangi bir plak şirketi ile bağlayıcı bir anlaşması olmayan bağımsız müzik yaratıcılarına açık olan programa katılıp yaratıcılığınızı göstermek için bu sayfayı ziyaret ederek Nova hakkında ayrıntılı bilgi edinin.

MIX Festival 2021’e özel hazırladığımız çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...