Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Over Daze yaz sezonunu 3-4 Haziran’da Summerdaze Festival ile açıyor

Tinlicker, Einmusik, Gheist, Goom Gum, Rafael Cerato ve Stephan Jolk dahil toplam 23 sanatçı 2 güne yayılan 24 saatlik müzik maratonunda Klein Phönix Park sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 26 Nisan 2022
Over Daze yaz sezonunu 3-4 Haziran’da Summerdaze Festival ile açıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz yıl İstanbul ağırlıklı olarak düzenlemeye başladığı yankı uyandıran etkinlikleriyle yarattıkları birliktelik atmosferini her seferinde müzikseverler için bir çekim merkezine dönüştürmeyi başaran Over Daze, 2022 yaz sezonuna Klein Phönix Park’ta iki günlük festival programıyla başlıyor.

Summerdaze Festival’ın konukları arasında Tinlicker, Einmusik, Gheist, Goom Gum, Rafael Cerato ve Stephan Jolk ilk göze çarpanlardan.

İki güne yayılan toplam 24 saatlik müzik programına ev sahipliği yapacak olan festivaldeki toplam 23 DJ arasında ayrıca Anatolian Sessions, Menachem 26, Orkun Bozdemir, Triart, Algın Özçelik, Bussi, CNDD, Coxenberg, Enes Çakır, Eymen, Kolja, Non, Oğulcan Özkanlı, Onur Y, Samet Günal, Taykunku ve Umutbooy yer alıyor olacak.

Beklentilerin genel anlamda yüksek olduğu 2022 yaz döneminin müjdecisi Summerdaze Festival’daki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

OVER DAZE PRESENTS: SUMMERDAZE FESTIVAL | KLEIN PHÖNIX PARK, 3-4 HAZİRAN 2022

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...