Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Oliver Huntemann, Space Motion, LYKE ve Nikhil Chinapa ‘The Very First One’ için Dubai’nin yolunu tutuyor

OctoMad sunumuyla 26 Mart’ta düzenlenecek etkinlikte ayrıca Mario Bazouri, DJ Tushar, Ata Mota ve Jad Beiruti de sahnede olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Mart 2022
Oliver Huntemann, Space Motion, LYKE ve Nikhil Chinapa ‘The Very First One’ için Dubai’nin yolunu tutuyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Dubai, 26 Mart Cumartesi günü pandemi başlangıcından bu yana ayakta düzenlenen ilk müzik festivaline ev sahipliği yapacak.

OctoMad sunumuyla gerçekleşecek ve Sahra Amfitiyatrosu’nda 10 saat sürecek “The Very First One” festivalinin konukları Oliver Huntemann, Space Motion, LYKE ve Nikhil Chinapa olurken, yerel sahneden Mario Bazouri, DJ Tushar, Ata Mota ve Jad Beiruti ise kabin başına geçecek diğer DJ’ler olacak.

Ana sahnenin yanı sıra Red Bull Chill Space isimli ikinci bir sahnenin de kurulacağı etkinlik alanında ziyaretçileri kaliteli yeme-içme sunumları dahil farklı aktiviteler de bekliyor olacak. Farklı rezervasyon seçeneklerinin bulunduğu katılım ücretleri 275 ila 25.000 Birleşik Arap Emirlikleri dirhemi arasına değişiklik gösteriyor.

Standart, VIP Upper Deck ve VIP Backstage servis seçeneklerinin katılımcıların hizmetine sunulacağı “The Very First One” festivali ile OctoMad, uzun bir aradan sonra Dubai’de elektronik müzik coşkusunu tekrar yaşatmayı hedefliyor.

Rezervasyonlar için +966-553000609 ve +966-569443959 nolu telefon numaralarından ön bilgi alabilir, biletlere bu sayfayı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

OCTOMAD PRESENTS: THE VERY FIRST ONE WITH OLIVER Huntemann, Space MOTION, LYKE, NIKHIL CHINAPA, MARIO BAZOURI, DJ TUSHAR, ATA MOTA, JAD BEIRUTI | 26 MART 2022, CUMARTESİ | SAHRA AMFİTİYATROSU - DUBAİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...