Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Grand Pera, 25 Haziran'da Timeless Memories için bir kez daha kapılarını aralıyor

25 Haziran'da ‘Geçmişin gelecekle kesiştiği nokta’ olarak konumlanan Cercle D'orient, modern ismiyle Grand Pera’da DJ performanslarının yanı sıra görsel-işitsel şovlar, NFT sergisi, VR deneyimi, heykel galerisi ve daha fazlası var

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Mayıs 2022
Grand Pera, 25 Haziran'da Timeless Memories için bir kez daha kapılarını aralıyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Beyoğlu'nun en karakteristik yapılarından Grand Pera, 25 Haziran Cumartesi günü 3 sahneye yayılan açık hava müzik programı ve çeşitli sanatsal deneyim aktivitelerine ev sahipliği yapacak.

Tarih, müzik, sanat ve teknolojinin bütünleşeceği buluşmada Kadebostany, Anatolian Sessions ve Jos & Eli’nin yanı sıra Algın Özçelik, Bussi, Cisetta, Eymen, Görkem Çay, İlayda Aydoğar, Non, Semih Akay, Taylan, Taykunku ve canlı şovlarıyla Emiran ile Soul Grinders sahne alacak.

Etkinliğin diğer aktiviteleri kapsamında, modern tarihin kült sineması olarak gösterilen ve Cumhuriyet döneminin en eski sinema salonu hüviyetini taşıyan Emek Sineması'nda ise görsel-işitsel şovlar, NFT sergisi, VR deneyimi, heykel galerisi, moda defilesi, dövme stüdyosu ve hang drum enstrümanı akustik dinletisi gibi farklı programlar katılımcıları bekliyor olacak.

Mimar Alexandre Vallaury imzası taşıyan ve ilk olarak 1883’te açılan yapı, İstiklal Caddesi’nin en geniş cepheli binası. Mülkiyeti zamanla el değiştirse de işlevi hiç değişmeyen tarihi yapı, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla 1. derece tarihi eser olarak tescillenmiş ve 2016’da tekrar hizmete açılmıştı.

Over Daze sunumuyla gerçekleşecek "Timeless Memories" etkinliğinin biletlerine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

“TIMELESS MEMORIES” | GRAND PERA, 25 HAZİRAN 2022, CUMARTESİ

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...