Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland'in ana sahne kapanış seti Charlotte de Witte'e ait

de Witte, Tomorrowland tarihinde ana sahnenin kapanış setini çalacak ilk kadın techno headliner'ı olacak

  • MELİS ÖZEK
  • 11 Haziran 2022
Tomorrowland'in ana sahne kapanış seti Charlotte de Witte'e ait

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

15 Temmuz itibari ile üç hafta sürecek Tomorrowland, bu yılın etkinlik programını paylaştı. Festivalin 29-31 Temmuz tarihleri arasındaki son hafta sonunda, 30 Temmuz Cumartesi günü ana sahnenin kapanışını yapacak isim Charlotte de Witte. Sanatçı, Tomorrowland tarihinin ilk kadın techno headliner'ı olarak kayıtlara geçecek.

Mixmag'e açıklamalarda bulunan sanatçı, "Tomorrowland ile özel bir ilişkimiz var. 2011'den bu yana Tomorrowland sahnelerini yakından tanıyor; yıllar boyu birlikte büyümüş, birbirimizin gelişimine tanık olmuş gibi hissediyorum" diyor.

Indira Paganotto ve Alignment eşliğinde, de Witte'in kendisini de temsil eden ve kendi konsept projesi olan KNTXT, festivalde iki sahneye ev sahipliği yapacak.

"Bu yıl KNTXT'nin ev sahipliği yapıyor olmasından ve 30 Temmuz Cumartesi günü festivalin kapanış setini sunuyor olmaktan gurur duyuyorum. Festival tarihinde kapanışı yapacak ilk kadın-techno "headliner" olmak oldukça büyük bir adım. Ekip olarak, bu güven için teşekkür ederiz. Orada görüşmek üzere" ifadelerini de ekliyor de Witte.

Belçikalı prodüktör ve DJ, en yeni çalışması "Universal Consciousness"ı takiben Gent'te gerçekleşen 10 saatlik albüm lansmanından da taze bir dönüş yapmış oldu.

Tomorrowland 2022 program detaylarına ve bekleme listesine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...