Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Toolroom ve WaterBear elektronik müzik ve pazarlama üzerine dünyanın ilk lisans programını açıyor

Örgün ve çevrim içi olmak üzere iki farklı eğitim seçeneği olan program 2022’de başlıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Ekim 2021
Toolroom ve WaterBear elektronik müzik ve pazarlama üzerine dünyanın ilk lisans programını açıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İngiltere’nin Brighton kentinde bulunan ve müzik alanında eğitim veren yükseköğretim kurumu WaterBear College ve Mark Knight’ın kurucusu olduğu İngiltere merkezli plak şirketi Toolroom Records, dünyadaki ilk elektronik müzik ve pazarlama lisans bölümünü açtıklarını ve öğrenci başvurularını almaya başladıklarını duyurdu.

WaterBear, müzik alanında sunduğu birbirinden çeşitli eğitim programlarıyla tanınan bir eğitim kurumu. 2022 yılından itibaren akademik takvimine elektronik müzik odaklı bir program dahil etmeyi planlayan kuruluş, bunun için Toolroom Records ile iş birliğine gitti.

Program, hem elektronik müzik prodüksiyonunu dünya standartlarına öğretmesi, hem de bunu yaparken pazarlama dahil elektronik müzik endüstrisinin çeşitli sektörel konularına lisans eğitimi seviyesinde değinmesi bakımından dünyada bir ilk.

Eğitim programına katılan öğrenciler, eğitim süreçleri boyunca ortaya çıkaracakları çalışmalarla ilgili birçok sektör profesyonelinden geri bildirim alma ve resmi müzik performansları icra etme gibi uygulamalı birçok sektörel tecrübeyi edinme fırsatına sahip olacak.

Programın örgün eğitiminin ilk dönemi Eylül 2022’de başlarken, çevrim içi eğitimler ise Ocak 2022 ile Eylül 2022 olmak üzere önümüzdeki yıl iki kez öğrenci kabul edecek. İlgili adaylar buradan başvurularını gerçekleştirebilir.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...